Луизијана

Ово је мушкарац који је убио дјевојку а потом отео њене кћерке

  • Извор: Агенције
  • 14.06.2024. 20:18

Мушкарац из Луизијане ухапшен је у четвртак након што је 35-годишња мајка пронађена мртва, а њене двије отете кћерке касније откривене у Мисисипију – једна мртва, а друга жива – у, како кажу истражитељи, случају трговине људима.

Осумњичени, 36-годишњи Данијел Калихан, оптужен је за “почињење бруталних и гнусних дјела насиља”, укључујући убиство Кели Брунет и њене четворогодишње кћерке, саопштила је шерифова канцеларија у жупи Танџипахоа, сјеверно од Њу Орлеанс.

Истражиоци Џексона рекли су да је шумовито насеље у којем су пронађене дјевојчице показало знакове да је локација могла да се користи за трговину људима, укључујући кавезе за мале животиње.

Издат “Амбер алерт”

– Наша срца су са свима који су погођени овим трагичним догађајем. Ово су неописиви злочини – рекао је парохијски шериф Данијел Едвардс у објави на друштвеним мрежама.

Раније у четвртак, издат је “Амбер алерт” за отете кћерке, старе 4 и 6 година, након што је мајка пронађена мртва у свом дому, рекао је шеф канцеларије шерифа жупе Танџипахоа Џими Тревис.

Мајка на мети осуда због имена које је дала сину

Мајка на мети осуда због имена које је дала сину

Након вишесатне потраге, полиција у Џексону, Мисисипи — око 2 сата вожње од Танџипахое — ушла је у траг осумњиченом и пронашла “трагичну сцену”, рекао је шеф полиције Џексона Џозеф Вејд.

Друга сестра

Након кратке потјере, Калихан је ухапшен у шумовитој области у близини куће, а тијело четворогодишњака пронађено је несахрањено у шуми иза куће, према Вејду. Друга сестра је пронађена повријеђена и пребачена је у болницу.

– Мени је као шефу полиције и као оцу веома, веома узнемирујуће да присуствујем и видим оно што сам управо видио – рекао је Вејд о сцени.

Огласила се мајка која је претукла учитељицу, ево шта каже

Огласила се мајка која је претукла учитељицу, ево шта каже

Због знакова да је на тој локацији “покушана нека трговина људима”, власти Џексона су се обратиле одељењима за трговину људима при истражном бироу Мисисипија и округу Хиндс, рекао је Вејд, преноси АП.

Први на листи осумњичених

– Обрадићемо ово мјесто злочина до детаља – рекао је он.

Остају многа питања, рекао је Вејд, укључујући зашто је Калихан наводно одвео дјецу у Џексон и зашто је дијете убијено.

Иако је Калихан тек требало да буде интервјуисан у четвртак увече, истражитељи вјерују да осумњичени живи у Луизијани и да је излазио са Брунетовом “повремено”, рекао је Тревис. Када је у четвртак објављено Амбер Алерт, наводи се да је мушкарац, касније идентификован као Калихан, тражен “због испитивања након инцидента насиља у породици, који се догодио у вријеме отмице и резултирао убиством”.

– Главни приоритет истражитеља биће интервјуисање Калихана и брига о преживјелој шестогодишњој жртви. Она је прошла кроз нешто што већина нас, надамо се, никада неће искусити. И она ће морати да проведе остатак живота сјећајући се свега – рекао је начелник Травис.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Револуција 1917 (Р)

    ''Револуција 1917 (Р)

  • 13:30 Емисија: Енерго клуб (Р)

    ''Гдје на једном мјесту добити информације из енергетике, како глобалне, а тако и домаће?

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Серија: Ко те шиша (Р)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:40 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.