Инцидент у ОШ "Јован Дучић"

Огласила се мајка која је претукла учитељицу, ево шта каже

  • Извор: Блиц
  • 14.06.2024. 17:47

Мајка која је напала наставницу биологије у Основној школи “Јован Дучић” изнијела је своју страну приче.

Рекла је да није у реду то што је урадила, али да је била испровоцирана понашањем наставнице која је, како она тврди, гурнула њену дјевојчицу.

– Била сам изреволтирана, окренула се, ухватила је за косу мало јаче док се она савила и клекнула на кољена. Ничега другог није било. Ово што сам урадила није у реду, била сам испровоцирана њеним понашањем. Али апсолутно није педагошки то што је гурнула моје дијете, и да јој је макар само рекла “извини душо”, било би у реду. Какво је то склањање дјетета, ако је ти гурнеш да она падне – рекла је Снежана Лучић у разговору за Блиц, додавши да њена кћерка има озбиљан здравствени проблем, због којег никако не смије да се повриједи и падне.

Ужас у школи

Ужас у школи "Јован Дучић" - Мајка ђака претукла наставницу биологије

Лучић додаје “да насиље није рјешење”, али не пориче да је учитељицу почупала за косу.

– С овом учитељицом конкретно нисам имала никада ни проблем нити било каквих додирних тачака, јер дијете није код ње у одјељењу. Са школом имамо јако добру сарадњу, јер дјеца воле ову школу и дијете се синоћ уплашило да ли ће њу избацити из школе. Ја нипошто не желим да ми дјеца иду са страхом у школу, и да било ко упире прстом у њих – прича Снежана.

– Стојим иза тога што сам урадила. Није било ни вријеме, ни мјесто, ни начин. Апсолутно сам свјесна своје кривице, али сам била испровоцирана њеном реакцијом, морам рећи безобразлуком. Ја сам јој најнормалније пришла да се упознамо, рекла сам ко сам кад је излазила за аутобуса, док су сва дјеца била у аутобусу, мирним гласом и тоном. Само сам јој рекла: “Добро вече, да ли сте ви учитељица Снежана?” Рекла је: “Да, ко сте ви?” Одмах је био арогантан став. Ја кажем, ја сам такође Снежана, мајка тог и тог дјетета, које сте на Копаонику гурнули. Рекла је: “Шта хоћете од мене? Ја сад морам да избацујем дјецу из аутобуса” – препричава ова мајка.

Како тврди, на то јој је рекла да ће сутрадан доћи да поразговара у школи с њом и директорицом.

Она је додала да се прво пронијела информација да су она и супруг напали учитељицу чим је дошло до инцидента.

– То је било уторак навече, дјеца су била на Копаонику, и никако није тада могло да дође до инцидента. Није било ни чим је изашла из аутобуса, далеко од тога. Сачекали смо да се дјеца разиђу, остало је пар родитеља и неколико дјеце кад смо супруг и ја пришли да је питамо има ли минут времена, и да ли можемо само да поразговарамо. Гледала је у телефон и рекла да нема. Онда ју је супруг замолио на шта је она одговорила:

- Рекла сам вам да немам времена, оставите ме на миру – тврди она.

Највећи проблем је, сматра мајка која је насрнула на учитељицу, што су се ту и родитељи који су били присутни умијешали без потребе, јер нису знали ни о чему се ради.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 22:05 Филм

    ''''Филм

  • 00:15 Ноћни програм

    Ноћни програм