Крушевац

Ово је младић (20) којег је отац убио: Кобног дана побјегао из куће, па искрварио у забаченом пролазу

  • Извор: Курир
  • 29.08.2024. 13:55

Дејан Фазлија (20) из Крушевца, који је преминуо након што га је, како се сумња, 26. августа отац избо ножем, водио се као нестао дан и по, а онда га је полиција пронашла мртвог код једне перионице у Крушевцу.

Како објашњава извор Курира, Дејан се посвађао са својим оцем у кући, а након што га је овај избо ножем, Дејан је побјегао да се спаси.

- Сакрио се код периоице од насилног оца. Увукао се у забачен неки пролаз, тако да га пролазници нису могли видјети, а како рођаци нису знали гдје је, пријавили су полицији нестанак. Полиција је заједно са рођацима дан и по трагала за Дејаном, а онда је 27. августа поподне пронађено његово тијело - каже извор Курира и додаје да су се отац и син кобног дана посвађали, наводно због тога што младић није желио да разговара са оцем, који је и раније био насилан.

- Током свађе, отац је зграбио нож и зарио га сину у стомак. Рањени младић је отрчао из куће да се спасе од насилника. Нажалост, искрварио је насмрт - каже саговорник.

Извор додаје и да је покојни Дејан имао проблема са оцем, с којим није лијепо живио.

Отац избо ножем сина (20), па пресудио себи

Отац избо ножем сина (20), па пресудио себи

- Свађали су се у кући, Дејан није желио да разговара са оцем, вјечито је имао проблема са њим, отац је био алкохоличар... И тог дана када је избила свађа, Дејанов отац је био пијан, вјероватно је и то утицало да узме нож и насрне на сина - каже извор Курира и додаје:

- Дејан је са ранама покушао да побјегне од оца, са посљедњим атомима снаге је бјежао низ улицу и кад је стигао до једне перионице у граду, вјероватно више није имао снаге, ту се сакрио и искрварио, полиција га је пронашла у локви крви.

Дејанов нестанак полицији је пријавила његова мајка, у страху да му се нешто десило, цијела породица, поред припадника полиције, кренула је у потрагу за младићем, међутим, нажалост, све се завршило трагично.

- Када је до насилног оца стигла вијест да је Дејан преминуо од посљедица рањавања, он је извршио самоубиство. Објесио се - додао је извор Курира.

Пратите нас и путем Вибера