Kruševac

Ovo je mladić (20) kojeg je otac ubio: Kobnog dana pobjegao iz kuće, pa iskrvario u zabačenom prolazu

  • Izvor: Kurir
  • 29.08.2024. 13:55

Dejan Fazlija (20) iz Kruševca, koji je preminuo nakon što ga je, kako se sumnja, 26. avgusta otac izbo nožem, vodio se kao nestao dan i po, a onda ga je policija pronašla mrtvog kod jedne perionice u Kruševcu.

Kako objašnjava izvor Kurira, Dejan se posvađao sa svojim ocem u kući, a nakon što ga je ovaj izbo nožem, Dejan je pobjegao da se spasi.

- Sakrio se kod perioice od nasilnog oca. Uvukao se u zabačen neki prolaz, tako da ga prolaznici nisu mogli vidjeti, a kako rođaci nisu znali gdje je, prijavili su policiji nestanak. Policija je zajedno sa rođacima dan i po tragala za Dejanom, a onda je 27. avgusta popodne pronađeno njegovo tijelo - kaže izvor Kurira i dodaje da su se otac i sin kobnog dana posvađali, navodno zbog toga što mladić nije želio da razgovara sa ocem, koji je i ranije bio nasilan.

- Tokom svađe, otac je zgrabio nož i zario ga sinu u stomak. Ranjeni mladić je otrčao iz kuće da se spase od nasilnika. Nažalost, iskrvario je nasmrt - kaže sagovornik.

Izvor dodaje i da je pokojni Dejan imao problema sa ocem, s kojim nije lijepo živio.

Otac izbo nožem sina (20), pa presudio sebi

Otac izbo nožem sina (20), pa presudio sebi

- Svađali su se u kući, Dejan nije želio da razgovara sa ocem, vječito je imao problema sa njim, otac je bio alkoholičar... I tog dana kada je izbila svađa, Dejanov otac je bio pijan, vjerovatno je i to uticalo da uzme nož i nasrne na sina - kaže izvor Kurira i dodaje:

- Dejan je sa ranama pokušao da pobjegne od oca, sa posljednjim atomima snage je bježao niz ulicu i kad je stigao do jedne perionice u gradu, vjerovatno više nije imao snage, tu se sakrio i iskrvario, policija ga je pronašla u lokvi krvi.

Dejanov nestanak policiji je prijavila njegova majka, u strahu da mu se nešto desilo, cijela porodica, pored pripadnika policije, krenula je u potragu za mladićem, međutim, nažalost, sve se završilo tragično.

- Kada je do nasilnog oca stigla vijest da je Dejan preminuo od posljedica ranjavanja, on je izvršio samoubistvo. Objesio se - dodao je izvor Kurira.

Pratite nas i putem Vibera