Држављанин Црне Горе

Ово је Александар који је са Тамаром погинуо у Њујорку

  • Извор: Телеграф
  • 15.10.2024. 11:31

Држављанин Црне Горе Александар Јокановић погинуо је током викенда са својом дјевојком Тамаром Лападатовић (35) у стравичној несрећи у Њујорку.

Тамара и Александар су у недјељу били на мотоциклу, када је на њих налетио аутомобил у близини 3. авеније на Менхетну. Од силине ударца и једно и друго су преминули на лицу мјеста.

"Мушкарац (32) и 35-годишња жена погинули су након што је мотоцикл којим су се возили ударио у Тојоту РАВ4 у близини 3. авеније и Е. 103. улице на Менхетну око 4.43", саопштила је полиција.

Погинула Тамара Лападатовић (35)

Погинула Тамара Лападатовић (35)

На сајту ГоФундМе прикупљају се новчана средства како би се тијело страдалог Александра вратило у Црну Гору.

"У недељу, 13. октобра 2024. године, трагично смо изгубили свјетло у нашим животима, Александра Јокановића, који је преминуо у разорној саобраћајној несрећи. Александар је многима био не само драг пријатељ већ и позитивна душа која је доносила радост и осмјехе свима које је срео. Његова доброта, топлина и смијех ће дубоко недостајати", наводи се на страници у којој се моле грађани да помогну породици.

"У овом невјероватно тешком времену, желимо да одамо почаст Александру и да подржимо његову породицу док се суочавају са овим незамисливим губитком. Прикупљамо средства да помогнемо у покривању трошкова транспорта Александрових посмртних остатака из САД у Црну Гору и да пружимо помоћ његовој породици у овом срцепарајућем тренутку", додаје се.

Отац ђака ошамарио професорицу у зборници

Отац ђака ошамарио професорицу у зборници

Подсјетимо, на истом сајту се скупља новац и да се Тамарино тијело врати у родну Србију.

"Била је жива душа, увијек је зрачила позитивношћу и топлином. Од пресељења у Њујорк 2017. доносила је радост свима око себе, суочавајући се са животом са осмијехом и непоколебљивом добротом. Била је вољена сестра, ћерка и пријатељица", пише на страници на којој се прикупља новац за њену породицу, преноси Телеграф.

Пратите нас и путем Вибера

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Бизнис клуб

    ''‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.