Фехко Ћошабић

Осумњичени за тешке крађе спроведен у Окружно јавно тужилаштво

  • Извор: АТВ
  • 03.05.2024. 18:30

Фехко Ћошабић (39) осумњичени за крађе лаптопа, телефона и новца из возила у Бањалуци предат је у надлежност Окружног јавног тужилаштва у Бањалуци.

Њега ће у наредна 24 сата испитати дежурни тужилац који ће потом донијети одлуку о евентуалном приједлогу за притвор.

Ћошабић је осумњичен за четири кривична дјела крађе, "тешка" око 10.000 КМ.

”Ухапшено лице сумњичи се да је у периоду од 14. марта  до 2. маја у Бањалуци користио непажњу оштећених и улазило у њихова откључана возила, у којима је пронашао и украо лаптопе, мобилне телефоне, новчанике, новац и личне документе. Материјална штета причињена наведени кривичним дјелима износи око 9.800 КМ”, саопштено је из ПУ Бањалука.

Током криминалистичке обраде код осумњиченог су пронађени и одузети предмети који се могу довести у везу са крађама.

Ћошабићу је ово друго хапшење у свега неколико дана, будући да је 27. априла у Цазину затечен како вози ”бе-ем-ве”, вриједан 60.000 КМ, који је украден у Бањалуци.

И раније је долазио у сукоб са законом. У фебруару је хапшен због сумње да је у Бихаћу украо ”фиат” који је пронађен у Бањалуци. У новембру прошле године хапшен је због крађе новца из кладионице. Да му је крађа аута специјалност свједочи и чињеница да је 2011. године хапшен у Мркоњић Граду јер је тада затечен како вози ”опел” који је претходно украден у Цазину.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм