Хрватска

Осумњичена да је убила непокретну сестру

  • Извор: 24сата.хр
  • 04.09.2024. 14:34

Пулска полиција провела је криминалистичко истраживање и утврдила сумњу да је 66-годишња хрватска држављанка починила кривично дјело тешко убиство, кажу из ПУ истарске.

Полицијски службеници привели су осумњичену (66) у притворску јединицу полицијске управе због сумње да је починила тешко убиство, стоји на страницама Полицијске управе Истарске.

 „Пулска је полиција провела криминалистичко истраживање и утврдила сумњу да је 66-годишња хрватска држављанка починила кривично дјело тешко убиство. Наиме, 66-годишњакиња је 24. августа око 17 сати у кући у Медулину усмртила 68-годишњакињу, након чега је и сама себе лакше повриједила“, кажу у полицији.

Осумњичена је по завршетку криминалистичког истраживања, у сриједу у јутарњим сатима, приведена у притворску јединицу Полицијске управе истарске, уз кривичну пријаву која се подноси надлежном државном тужилаштву.

Глас Истре пише како су у питању двије сестре. Полиција сумња да је млађа напала и усмртила старију. Истарски портал пише и како је старија сестра била непокретна.

Пратите нас и путем Вибера