Hrvatska

Osumnjičena da je ubila nepokretnu sestru

  • Izvor: 24sata.hr
  • 04.09.2024. 14:34

Pulska policija provela je kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da je 66-godišnja hrvatska državljanka počinila krivično djelo teško ubistvo, kažu iz PU istarske.

Policijski službenici priveli su osumnjičenu (66) u pritvorsku jedinicu policijske uprave zbog sumnje da je počinila teško ubistvo, stoji na stranicama Policijske uprave Istarske.

 „Pulska je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da je 66-godišnja hrvatska državljanka počinila krivično djelo teško ubistvo. Naime, 66-godišnjakinja je 24. avgusta oko 17 sati u kući u Medulinu usmrtila 68-godišnjakinju, nakon čega je i sama sebe lakše povrijedila“, kažu u policiji.

Osumnjičena je po završetku kriminalističkog istraživanja, u srijedu u jutarnjim satima, privedena u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske, uz krivičnu prijavu koja se podnosi nadležnom državnom tužilaštvu.

Glas Istre piše kako su u pitanju dvije sestre. Policija sumnja da je mlađa napala i usmrtila stariju. Istarski portal piše i kako je starija sestra bila nepokretna.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: