Брчко

Огласио се син настрадале жене: Задње што ми је рекла је 'сине, лијеп си'

  • Извор: Црна-хроника.инфо
  • 18.08.2024. 19:42

У суботу око 14:30 сати у мјесту Станови дошло је до тешке саобраћајне несреће у којој је једна особа изгубила живот. Шест других особа је повријеђено.

У несрећи су учествовала два возила – цитроен, којим је управљала О. Џ. (47) из Брчког, и ауди кју 7, за чијим воланом је била Н. Р. (44) из Вогошће.

Нажалост, возач цитроена О. Џ. преминула је од задобијених повреда, а њену смрт је у 15:30 сати потврдио љекар Хитне медицинске помоћи Кладањ.

Ријеч је о Одисеји Ђакић из Брчког иза које је остало двоје дјеце, малољетна кћерка и тек пунољетни син.

Познат идентитет настрадале жене: Колеге се опростиле дирљивом поруком

Познат идентитет настрадале жене: Колеге се опростиле дирљивом поруком

У возилу ауди кју 7, шест особа је повријеђено, али степен њихових повреда још увијек није утврђен. Увиђај на мјесту несреће обавио је дежурни тужилац, а тијело настрадале превезено је у Комеморативни центар у Тузли.

Редакцији портала "Црна-Хроника" јавио се син настрадале Одисеје како би јавности испричао своју страну приче о несреће у којој је живот изгубила његова мајка.

"Тог кобног дана моја мајка Одисеја је кренула из Брчког према  Сарајеву. Ја сам је чекао у Сарајеву. Требали смо попити кафу и јести ћевапе.  Задње што ми је рекла на позиву, када је била у Кладњу. 'Сине лијеп си, видимо се на кафи, части мама ћевапима на Башчаршији. Волим те'", кроз сузе прича 19-годишњак за поменути портал.

Пратите нас и путем Вибера

  • 20:30 Филм (12+)

    ''Филм (12+)

  • 22:00 Серија: Преко Атлантика (12+)

    'Серија: Преко Атлантика (12+)

  • 23:00 Серија: Ред Рок (16+) (Р)

    ''Серија: Ред Рок (16+) (Р)

  • 01:00 Ноћни програм

    Ноћни програм