Огласио се брат убице из Санског Моста: Био је вјерник, не знам шта му се десило, у шоку сам

  • Извор: 24сата.хр
  • 21.08.2024. 21:48

Он је био један од бољих, био је вјерник, ником није учинио ништа нажао до сада, не знам шта би рекао. Не знам шта му се десило, у великом сам шоку. Знам да је био уредан, а шта се дешавало не знам, рекао је брат домара који је починио троструко убиство у Санском Мосту.

Домар Мехемед Вукалић дошао је у сриједу ујутро у школу с оружјем и убио директора Гимназије Нијаза Халиловића, секретарицу Нисвету Кљунић и професорку енглеског језика Гордану Миџан.

Новинари су ступили у контакт с његовим братом.

„Да. Тачно је да је ријеч о мом брату. Не знам ништа о томе. Доручковао сам на балкону и чуо сам исто шта сте и ви чули. Згрожен сам. У задње вријеме се нисмо ни дружили, не знам шта се с њим дешавало. Не знам шта му се дешавало у школи, то питајте њих или некога ко је с њим радио“, рекао је за 24сата брат домара који је починио овај монструозни злочин.

Домар школе из Санског Моста оперисан на УКЦ-у, ево гдје се сад налази

Домар школе из Санског Моста оперисан на УКЦ-у, ево гдје се сад налази

Након тога је покушао и себи пресудити, али преживио је. Тренутно се налази у Клиници за анестезију и интензивно лијечење УКЦ-а Републике Српске, гдје је претходно оперисан

Нијаз Халиловић, директор Гимназије Сански Мост, био је и кандидат за нови мандат на предстојећим локалним изборима у Санском Мосту, а који би требали бити одржани у октобру ове године. Такође, Халиловић је био и дугогодишњи службеник СДП у општини.

Међу убијенима је и професорка енглеског језика Гордана Миџан од које се на друштвеним мрежама опраштају бројни ученици.

Пратите нас и путем Вибера