Мехмед Вукалић

Домар школе из Санског Моста оперисан на УКЦ-у, ево гдје се сад налази

  • Извор: АТВ
  • 21.08.2024. 19:25

Мехемед Вукалић, домар школе у Санском Мосту који је данас усмртио директора и двије раднице ове школе, оперисан је у УКЦ-у Републике Српске те је хоспитализован у Клиници за анестезију и интензивно лијечење, рекли су из УКЦ-а Републике Српске

„Пацијент иницијала М.В. (1963) довезен је колима Службе Хитне помоћи Опште Болнице Сански Мост у Ургентни центар УKЦ Републике Српске  у 12.05 часова са прострелном раном грудног коша. Пацијент је приликом пријема био свјестан и након дијагностичке процедуре услиједио је оперативни захват“, навели су из УКЦ-а.

Према ријечима проф.др Владе Ђајића, генералног директора УKЦ Републике Српске, након оперативног захвата пацијент је хоспитализован у Клиници за анестезију и интензивно лијечење УKЦ Републике Српске гдје остаје на даљем лијечењу. 

„Све даље прогнозе у вези његовог здравственог стања су крајње преурањене“, кажу УКЦ-у.

Вукалић је данас убио директора Гимназије Нијаза Халиловића, секретарицу Нисвета Кљунић и професорицу енглеског језика Гордану Миџан. Потом је пуцао себи у груди, али је преживио те је пребачен на УКЦ Републике Српске у Бањалуку.

Пратите нас и путем Вибера

  • 22:30 Серија: Мућке (12+)

    ''Серија: Мућке (12+)

  • 23:05 Серија: Ред Рок (16+)

    ''Серија: Ред Рок (16+)

  • 23:50 Ноћни програм

    Ноћни програм