У Белој Цркви

Објављен снимак пљачке пумпе: Дјечак полуго ускаче кроз прозор у просторију и отвара фрижидер

  • 01.09.2024. 11:19

Три малољетника стара 15, 14 и 12 година опљачкала су бензинску пумпу 25. августа у једном селу код Беле Цркве. Власник пумпе их је потом, наводно, тукао и малтретирао, а родитељи малољетника су случај пријавили полицији.

Сада се појавио видео-снимак на коме се види како тинејџери маскирани пљачкају објекат.

Подсјетимо, о свему је обавјештено и Основно јавно тужилаштво у Вршцу које прикупља сву потребну документацију поводом ових догађаја. Видео снимак са надзорних камера на бензинској пумпи на друштвеној мрежи Фејсбук објавиле су Белоцркванске новости, гдје се јасно може видјети како малољетници улазе на пумпу. На поменутом снимку види се како дјечак полуго улази, тачније ускаче кроз прозор у просторију и отвара врата фрижидера док преко лица има мајицу.

Дјелује као да је скинуо мајицу и ставио је преко лица како би сакрио свој идентитет. Међутим, у једном тренутку пада му мајица коју је везао преко лица и покушава да је намјести. Наставља да пљачка. Отвара фрижидер и узима четири лименке које потом ставља на сто који се налази насред просторије. Иначе, у моменту дјелује да дјечак гледа право у камеру која га све вријеме снима. Убрзо се на снимку види и други дјечак који ускаче кроз прозор, прилази столу на ком се налази компјутер.

.

Малољетник са лименкама излази напоље, како је и ушао, кроз прозор. Други малољетник без размишљања хвата се за фиоке које имају у столу. Претреса их, вади једну па другу, делује да то ради ужурбано како би обавио посао и побјегао прије него што буду откривени и ухваћени у разбојништву. На снимку се може видјети како узима нешто из фиока, које оставља испретуране и отворене, а затим бјежи. Како смо раније извјештавали, отац једног од дјечака (име и презиме познато редакцији) испричао је за Курир да га је првенствено срамота што је његов син уопште учествовао у разбојништву.

Како је навео, њему је жао што је до тога дошло, али како је објаснио сматра да је закон требао да их казни за кривично дјело које су починили 25.августа у вечерњим часовима, а не власник фирме коју су опљачкали два дана касније 27.августа. 

Малољетници опљачкали бензинску, власник их претукао и натјерао да шишају један другог

Малољетници опљачкали бензинску, власник их претукао и натјерао да шишају један другог


"Тукао их је и шутирао, а придружила му се и сестра. Једном дјетету је сломио нос, па га је поливао водом из цријева да би испрао крв. Тортура ни тада није престала, већ је дјецу опет ставио у кола и одвезао их код фризера да их ошиша за казну. У салону је била гужва, па је он купио машиницу за шишање. Одвезао их је до своје пумпе у селу, изнео столицу и наредио им да један другог шишају на ћелаво! Деца су то урадила, шишала су један другог и плакала", испричао је раније човек и објаснио да је иживљавање над дјецом тада настављено.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Мућке (12+) (Р)

    '''' Мућке (12+) (Р)

  • 13:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Филм (Р)

    '' Филм (Р)

  • 16:00 Серија: Ко те шиша (12+) (Р)

    ’Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет'.