Бела Црква

Малољетници опљачкали бензинску, власник их претукао и натјерао да шишају један другог

  • Извор: Курир
  • 30.08.2024. 21:46

Три малољетника стара 15, 14 и 12 година опљачкала су бензинску пумпу 25. августа у једном селу код Беле Цркве, а из објекта су украли енергетска пића и новац. Власник пумпе их је потом, наводно, тукао и малтретирао, сазнаје Курир, а родитељи малољетника су случај пријавили полицији. О свему је обавијештено и Основно јавно тужилаштво у Вршцу.

- Тинејџери су се, наводно, унапријед договорили да опљачкају бензинску пумпу, што су и урадили у недјељу 25. августа. Два дана касније, 27. августа дјеца су преживјела прави хорор када их је, како се сумња, власник бензинске пумпе претукао и тјерао да "за казну" на ћелаво шишају један другог испред објекта који су претходно опљачкали - наводи Куриров добро обавијештен извор и додаје:

Огроман морски пас снимљен у Јадранском мору

Огроман морски пас снимљен у Јадранском мору

- Наводно, власник пумпе у селу код Беле Цркве ту се није зауставио већ је узео мобилни телефон и снимао их док они плачу и међусобно се шишају машиницом за шишање. Такође, један од дјечака задобио је ударац у нос, те му је кост сломљена.

Оба случаја - и пљачка пумпе и злостављање малолетника, пријављена су полицији и обавијештено је Основно јавно тужилаштво у Вршцу које је покренуло истрагу.

Путин иде у земљу која има обавезу да га ухапси

Путин иде у земљу која има обавезу да га ухапси

Из Основног јавног тужилаштва у Вршцу потврдили су да је у току поступак и за пљачку пумпе и за малтретирање малољетника.

- Основно јавно тужилаштво у Вршцу је 29. августа запримило извјештај од Полицијске станице Бела Црква о спорном догађају, те је сада у току прикупљање потребних обавјештења - наводе из ОЈТ у Вршцу.

(Курир)

Пратите нас и путем Вибера