U Beloj Crkvi

Objavljen snimak pljačke pumpe: Dječak polugo uskače kroz prozor u prostoriju i otvara frižider

  • 01.09.2024. 11:19

Tri maloljetnika stara 15, 14 i 12 godina opljačkala su benzinsku pumpu 25. avgusta u jednom selu kod Bele Crkve. Vlasnik pumpe ih je potom, navodno, tukao i maltretirao, a roditelji maloljetnika su slučaj prijavili policiji.

Sada se pojavio video-snimak na kome se vidi kako tinejdžeri maskirani pljačkaju objekat.

Podsjetimo, o svemu je obavješteno i Osnovno javno tužilaštvo u Vršcu koje prikuplja svu potrebnu dokumentaciju povodom ovih događaja. Video snimak sa nadzornih kamera na benzinskoj pumpi na društvenoj mreži Fejsbuk objavile su Belocrkvanske novosti, gdje se jasno može vidjeti kako maloljetnici ulaze na pumpu. Na pomenutom snimku vidi se kako dječak polugo ulazi, tačnije uskače kroz prozor u prostoriju i otvara vrata frižidera dok preko lica ima majicu.

Djeluje kao da je skinuo majicu i stavio je preko lica kako bi sakrio svoj identitet. Međutim, u jednom trenutku pada mu majica koju je vezao preko lica i pokušava da je namjesti. Nastavlja da pljačka. Otvara frižider i uzima četiri limenke koje potom stavlja na sto koji se nalazi nasred prostorije. Inače, u momentu djeluje da dječak gleda pravo u kameru koja ga sve vrijeme snima. Ubrzo se na snimku vidi i drugi dječak koji uskače kroz prozor, prilazi stolu na kom se nalazi kompjuter.

.

Maloljetnik sa limenkama izlazi napolje, kako je i ušao, kroz prozor. Drugi maloljetnik bez razmišljanja hvata se za fioke koje imaju u stolu. Pretresa ih, vadi jednu pa drugu, deluje da to radi užurbano kako bi obavio posao i pobjegao prije nego što budu otkriveni i uhvaćeni u razbojništvu. Na snimku se može vidjeti kako uzima nešto iz fioka, koje ostavlja ispreturane i otvorene, a zatim bježi. Kako smo ranije izvještavali, otac jednog od dječaka (ime i prezime poznato redakciji) ispričao je za Kurir da ga je prvenstveno sramota što je njegov sin uopšte učestvovao u razbojništvu.

Kako je naveo, njemu je žao što je do toga došlo, ali kako je objasnio smatra da je zakon trebao da ih kazni za krivično djelo koje su počinili 25.avgusta u večernjim časovima, a ne vlasnik firme koju su opljačkali dva dana kasnije 27.avgusta. 

Maloljetnici opljačkali benzinsku, vlasnik ih pretukao i natjerao da šišaju jedan drugog

Maloljetnici opljačkali benzinsku, vlasnik ih pretukao i natjerao da šišaju jedan drugog


"Tukao ih je i šutirao, a pridružila mu se i sestra. Jednom djetetu je slomio nos, pa ga je polivao vodom iz crijeva da bi isprao krv. Tortura ni tada nije prestala, već je djecu opet stavio u kola i odvezao ih kod frizera da ih ošiša za kaznu. U salonu je bila gužva, pa je on kupio mašinicu za šišanje. Odvezao ih je do svoje pumpe u selu, izneo stolicu i naredio im da jedan drugog šišaju na ćelavo! Deca su to uradila, šišala su jedan drugog i plakala", ispričao je ranije čovek i objasnio da je iživljavanje nad djecom tada nastavljeno.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: