Хорор

Нови језиви детаљи из Тузле: Жену и дјецу убио сјекиром?!

  • Извор: Кликс
  • 20.05.2024. 20:02

Истражни тимови у стану у тузланском насељу Ступине данас су пронашли сјекиру којом је највјероватније извршено убиство женске особе и двоје малољетне дјеце.

Увиђај у стану у насељу Ступине, гдје су данас пронађена три беживотна тијела и то 34-годишње жене и њено двоје дјеце, старости од девет и двије године је и даље у току.

Портпарол Тужилаштва Тузланског кантона Адмир Арнаутовић је казао да ће бити издате наредбе за обдукцију тијела преминулих како би се утврдили тачни узроци смрти.

"Такође, биће издата наредба за биолошко вјештачење, ДНК анализу, као и друге истражне радње и вјештачења, како би се утврдиле све околности везане за ове догађаје, укључујући и начин и средство извршења три убиства", навео је Арнаутовић.

Саобраћајка у кањону Тијесно, аутомобил на крову

Саобраћајка у кањону Тијесно, аутомобил на крову

Како је додао, у стану је пронађен предмет за који се сумња да је средство извршења троструког убиства, а ријеч је о сјекири.

"Морамо сачекати биолошко вјештачење, ДНК анализу и налаз и мишљење обдуцента, како бисмо са сигурношћу могли рећи на који начин су извршена ова кривична дјела и које средство је кориштено", нагласио је Арнаутовић.

Он је подсјетио да је синоћ око 21.15 сати скоком са 14 спрата зграде самоубиство извршио супруг жене која је данас пронађена усмрћена. Он је био и отац малољетне дјеце, која су такође убијена.

Према незваничним информацијама до којих је раније дошао Кликс мушкарац је Мујага Чичкушић и он је као медицински техничар радио у Њемачкој. У Тузлу је стигао прије неколико дана.

Огласио се МУП о трагедији у Тузли

Огласио се МУП о трагедији у Тузли

Према тренутним индицијама до којих су дошли истражиоци, мушкарац је усмртио супругу и дјецу а након тога напустио стан у којем су живјели, прешао у сусједни улаз те скочио са 14 спрата. 

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: