Horor

Novi jezivi detalji iz Tuzle: Ženu i djecu ubio sjekirom?!

  • Izvor: Kliks
  • 20.05.2024. 20:02

Istražni timovi u stanu u tuzlanskom naselju Stupine danas su pronašli sjekiru kojom je najvjerovatnije izvršeno ubistvo ženske osobe i dvoje maloljetne djece.

Uviđaj u stanu u naselju Stupine, gdje su danas pronađena tri beživotna tijela i to 34-godišnje žene i njeno dvoje djece, starosti od devet i dvije godine je i dalje u toku.

Portparol Tužilaštva Tuzlanskog kantona Admir Arnautović je kazao da će biti izdate naredbe za obdukciju tijela preminulih kako bi se utvrdili tačni uzroci smrti.

"Takođe, biće izdata naredba za biološko vještačenje, DNK analizu, kao i druge istražne radnje i vještačenja, kako bi se utvrdile sve okolnosti vezane za ove događaje, uključujući i način i sredstvo izvršenja tri ubistva", naveo je Arnautović.

Saobraćajka u kanjonu Tijesno, automobil na krovu

Saobraćajka u kanjonu Tijesno, automobil na krovu

Kako je dodao, u stanu je pronađen predmet za koji se sumnja da je sredstvo izvršenja trostrukog ubistva, a riječ je o sjekiri.

"Moramo sačekati biološko vještačenje, DNK analizu i nalaz i mišljenje obducenta, kako bismo sa sigurnošću mogli reći na koji način su izvršena ova krivična djela i koje sredstvo je korišteno", naglasio je Arnautović.

On je podsjetio da je sinoć oko 21.15 sati skokom sa 14 sprata zgrade samoubistvo izvršio suprug žene koja je danas pronađena usmrćena. On je bio i otac maloljetne djece, koja su takođe ubijena.

Prema nezvaničnim informacijama do kojih je ranije došao Kliks muškarac je Mujaga Čičkušić i on je kao medicinski tehničar radio u Njemačkoj. U Tuzlu je stigao prije nekoliko dana.

Oglasio se MUP o tragediji u Tuzli

Oglasio se MUP o tragediji u Tuzli

Prema trenutnim indicijama do kojih su došli istražioci, muškarac je usmrtio suprugu i djecu a nakon toga napustio stan u kojem su živjeli, prešao u susjedni ulaz te skočio sa 14 sprata. 

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: