Komšinica otkriva detalje iz noći ubistva

''Nešto je šuškalo u dvorištu, to je bio Faton Hajrizi, krao bicikl''

  • 20.07.2024. 17:20

Starija gospođa koja živi u Drinskoj ulici u Loznici, kod pruge, ispričala je za Telegraf.rs kako je protekla noć u kojoj je albanski terorista, koji je u srijedu ubio mladog policajca Nikolu Krsmanovića, pokušao da pobjegne preko Drine u BiH.

On je upao u kuću njenog komšije na Šabačkom putu.

Dragoljub sreo Fatona: Ide čovjek, kaput preko ruke nosi

Dragoljub sreo Fatona: Ide čovjek, kaput preko ruke nosi

"Komšija mi je rekao da je u toku noći čuo buku, kroz prozor nije vidio ništa, ali kada je upalio kameru vidio je da neko krade bicikl", objasnila je komšinica.

Kad je izašao iz kuće lopov je već pobjegao šinama ka fabrici viskoze.

Еvo šta je sve uradio Faton Hajrizi u posljednje dvije decenije

Еvo šta je sve uradio Faton Hajrizi u posljednje dvije decenije

"Mi inače sjedimo do kasno ispred kuće, pa mi je čudno da ga nismo vidjeli, ali hvala bogu na tome", ispričala je komšinica, koja je potom otkrila da je policija bila i u njenoj ulici.

"Svratili su u našu ulicu, ali su se brzo okrenuli i otišli ka fabrici koja se vodi na istu ulicu, ali je u Banji Koviljači", dodala je.

Podsjetimo, danas je sahranjen mladi policajac Nikola Krsmanović (34) a pogreb se održao u Jarebicama. Policajac je ubijen na dužnosti kada je tokom rutinske kontrole u njega pucao Faton Hajrizi u srijedu uveče u Lipničkom Šoru, a njegovog kolegu Vjekoslava I. (50) ranio.

Sahranjen policajac Nikola Krsmanović

Sahranjen policajac Nikola Krsmanović

(Telegraf.rs)

Pratite nas i putem Vibera

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 20:00 Serija: Ljubavni zalogaji (12+)

    ' '''Domaći sitkom ’Ljubavni zalogaji’ u režiji Milorada Milinovića uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i ovaj simpatični sitkom.

  • 20:30 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ' ''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:15 Serija: Ko te šiša (12+)

    Serija: Ko te šiša (12+)

  • 21:45 Serija: Nasljednici (12+)

    ''Danska serija 'Nasljednici', otvara priču o porodici poznate i ekscentrične umjetnice, Veronike, koja nakon smrti svoju djecu stavlja na veliki ispit života. Gro, Frederik i Еmil očekuju pravednu podjelu imanja, no sve što je majka imala, ostavlja vanbračoj ćerci Signe.