Intenzivno traganje

Nastavlja se potraga za muškarcem koji je ubio policajca u Loznici: Pretraga lijeve i desne obale Drine

  • Izvor: RTS
  • 19.07.2024. 07:47

I dalje traje potraga za muškarcem, koji je u Loznici ubio graničnog policajca Nikolu Krsmanovića i teško ranio njegovog kolegu Vjekoslava Ilića. Do pucnjave je došlo kada su policajci, tokom rutinske kontrole, zaustavili vozilo tutinskih registracija.

Pretražuju se i lijeva i desna obala Drine, pošto se vjeruje da je napadač krenuo ka rijeci. U potragu su uključeni helikopteri i dronovi.

Oglasio se osumnjičeni za ubistvo policajca: Draži mi je grob nego zatvor, neću se predati

Oglasio se osumnjičeni za ubistvo policajca: Draži mi je grob nego zatvor, neću se predati

Do pucnjave je došlo kada su policajci, tokom rutinske kontrole, zaustavili vozilo tutinskih registracija. Na licu mesta pronađen je pasoš koji su izdale privremene institucije u Prištini i njemačka lična karta na ime Hajrizi Artan.

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je da su lažne informacije o navodnoj izjavi Antona Hajrizija da mu je dokumenta uzeo brat, jer ako je brat već došao u Njemačku, što bi se vraćao u Preševo.

Dačić je rekao da je riječ o terorističkom napadu pa slučaj preuzima Tužilaštvo za organizovnai kriminal, jer je riječ o napadu na policajca na dužnosti.

U Bijeljini je uhapšen osumnjičeni za transport napadača od Preševa ka Loznici.

Pratite nas i putem Vibera

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Narod priča (R)

    '‘Narod priča (R)i (R)

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:42 Sport

    Pregled najvažnijih dnevnih sportskih dešavanja i informacija iz zemlje, regiona i svijeta.