Дејан Драгијевић

Медији: Осумњичени за убиство Данке испричао како је починио гнусан злочин

  • 06.04.2024. 14:31

Дејан Драгијевић (50) признао је синоћ на саслушању у Вишем јавном тужилаштву у Зајечару да је задавио Данку Илић, сазнаје "Блиц".

Према информацијама које посједује наведени медиј, саслушање Дејана Драгијевића трајало је ноћас више од 2 сата.

Он је у тужилаштву открио и да је имао помагаче да склони тело Данке Илић са депоније.

„Рекао је да су му помогли отац и брат да се ријеши тела“, каже извор "Блица" упознат са случајем.

Срђан Јанковић се бранио ћутањем.

Полиција прегледа двориште жене која живи преко пута осумњиченог за убиство Данке

Полиција прегледа двориште жене која живи преко пута осумњиченог за убиство Данке

''Курир'' незванично сазнаје да је Драгијевић казао да је након ударца колима малена Данка пала, а да је он са сједишта сувозача истрчао, пришао нејакој дјевојчици и у моменту почео да је дави голим рукама. Стискао јој је свом силином врат и она је врло брзо, по његовој процјени, престала да дише. Након тога убацили су њено тијело у гепек, а затим одвезли и бацили на депонију, сазнаје Курир незванично из тужилаштва. 

Припадници Министарства унутрашњих послова ухапсили су Р. Д. (73) и Д. Д. (40) због постојања основа сумње осумњиченом за тешко убиство двогодишње Данке Илић помогли да премести тело девојчице са депоније у околини Бањског поља на за сада непознату локацију на територији града Бора

Подсјетимо, за убиство Данке Илић осумњичени су радници "Водовода" Срђан Јанковић (50) из села Лука и Дејан Драгијевић (50) из села Злот. Они су признали злочин, али нису открили тачну локацију гдје су бацили тијело дјевојчице, а још увијек је мистерија и како је она тачно убијена.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: