Dejan Dragijević

Mediji: Osumnjičeni za ubistvo Danke ispričao kako je počinio gnusan zločin

  • 06.04.2024. 14:31

Dejan Dragijević (50) priznao je sinoć na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru da je zadavio Danku Ilić, saznaje "Blic".

Prema informacijama koje posjeduje navedeni medij, saslušanje Dejana Dragijevića trajalo je noćas više od 2 sata.

On je u tužilaštvu otkrio i da je imao pomagače da skloni telo Danke Ilić sa deponije.

„Rekao je da su mu pomogli otac i brat da se riješi tela“, kaže izvor "Blica" upoznat sa slučajem.

Srđan Janković se branio ćutanjem.

Policija pregleda dvorište žene koja živi preko puta osumnjičenog za ubistvo Danke

Policija pregleda dvorište žene koja živi preko puta osumnjičenog za ubistvo Danke

''Kurir'' nezvanično saznaje da je Dragijević kazao da je nakon udarca kolima malena Danka pala, a da je on sa sjedišta suvozača istrčao, prišao nejakoj djevojčici i u momentu počeo da je davi golim rukama. Stiskao joj je svom silinom vrat i ona je vrlo brzo, po njegovoj procjeni, prestala da diše. Nakon toga ubacili su njeno tijelo u gepek, a zatim odvezli i bacili na deponiju, saznaje Kurir nezvanično iz tužilaštva. 

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su R. D. (73) i D. D. (40) zbog postojanja osnova sumnje osumnjičenom za teško ubistvo dvogodišnje Danke Ilić pomogli da premesti telo devojčice sa deponije u okolini Banjskog polja na za sada nepoznatu lokaciju na teritoriji grada Bora

Podsjetimo, za ubistvo Danke Ilić osumnjičeni su radnici "Vodovoda" Srđan Janković (50) iz sela Luka i Dejan Dragijević (50) iz sela Zlot. Oni su priznali zločin, ali nisu otkrili tačnu lokaciju gdje su bacili tijelo djevojčice, a još uvijek je misterija i kako je ona tačno ubijena.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: