Bela Crkva

Maloljetnici opljačkali benzinsku, vlasnik ih pretukao i natjerao da šišaju jedan drugog

  • Izvor: Kurir
  • 30.08.2024. 21:46

Tri maloljetnika stara 15, 14 i 12 godina opljačkala su benzinsku pumpu 25. avgusta u jednom selu kod Bele Crkve, a iz objekta su ukrali energetska pića i novac. Vlasnik pumpe ih je potom, navodno, tukao i maltretirao, saznaje Kurir, a roditelji maloljetnika su slučaj prijavili policiji. O svemu je obaviješteno i Osnovno javno tužilaštvo u Vršcu.

- Tinejdžeri su se, navodno, unaprijed dogovorili da opljačkaju benzinsku pumpu, što su i uradili u nedjelju 25. avgusta. Dva dana kasnije, 27. avgusta djeca su preživjela pravi horor kada ih je, kako se sumnja, vlasnik benzinske pumpe pretukao i tjerao da "za kaznu" na ćelavo šišaju jedan drugog ispred objekta koji su prethodno opljačkali - navodi Kurirov dobro obaviješten izvor i dodaje:

Ogroman morski pas snimljen u Jadranskom moru

Ogroman morski pas snimljen u Jadranskom moru

- Navodno, vlasnik pumpe u selu kod Bele Crkve tu se nije zaustavio već je uzeo mobilni telefon i snimao ih dok oni plaču i međusobno se šišaju mašinicom za šišanje. Takođe, jedan od dječaka zadobio je udarac u nos, te mu je kost slomljena.

Oba slučaja - i pljačka pumpe i zlostavljanje maloletnika, prijavljena su policiji i obaviješteno je Osnovno javno tužilaštvo u Vršcu koje je pokrenulo istragu.

Putin ide u zemlju koja ima obavezu da ga uhapsi

Putin ide u zemlju koja ima obavezu da ga uhapsi

Iz Osnovnog javnog tužilaštva u Vršcu potvrdili su da je u toku postupak i za pljačku pumpe i za maltretiranje maloljetnika.

- Osnovno javno tužilaštvo u Vršcu je 29. avgusta zaprimilo izvještaj od Policijske stanice Bela Crkva o spornom događaju, te je sada u toku prikupljanje potrebnih obavještenja - navode iz OJT u Vršcu.

(Kurir)

Pratite nas i putem Vibera