Користили украдене идентитете

Предложен притвор Гиби и Дуловићу

  • Извор: АТВ
  • 19.09.2023. 16:29

Тужилаштво Kантона Сарајево предложило је Општинском суду у Сарајеву одређивање једномјесечног притвора држављанима Србије Душку Јовановићу и Дарку Друловићу осумњиченима за кривично дјело кривотворење исправе.

"Притвор је предложен због опасности од бјекства, опасности да би осумњичени боравком на слободи могли утицати на свједоке, прикрити доказе и због опасности од понављања кривичног дјела", наводе у Тужилаштву.

Подсјетимо, како је АТВ раније објавио, Душко Јовановић Гиба и Дарко Дуловић, држављани Србије који се доводе у везу са Кавачким кланом и криминалном групом Вељка Беливука, у Сарајеву су се крили помоћу украдених идентитета.

АТВ сазнаје: Гиба и Дуловић се крили у Сарајеву са лажним бх. пасошима

АТВ сазнаје: Гиба и Дуловић се крили у Сарајеву са лажним бх. пасошима

Душко Јовановић је, сазнаје АТВ, имао легалан пасош БиХ на име Горан Стојановић, док се Дарко Дуловић користио именом Ђорђе Куга.

"Обојица су се користила краденим идентитетима. Ради се о стварним особама, које годинама нису подизале документе у БиХ. Осумњичени су то искористили, тако што су прибавили њихове личне податаке које су потом искористили да дођу до важећих путних исправа, са својим фотографијама", открива извор близак истрази.

Пратите нас и путем Вибера

  • 20:30 Филм

    '' Филм

  • 22:00 Серија: Насљедници (12+)

    'Серија: Насљедници (12+)

  • 23:00 Серија: 1992 (16+) (Р)

    ''Серија: 1992 (16+) (Р)

  • 01:00 Ноћни програм

    Ноћни програм