Predmet ”Transporter”

Izručen iz Češke: Sud BiH pritvorio saradnika Bojana Cvijetića

Sud BiH odredio je jednomjesečni pritvor Gojku Ostojiću osumnjičenom za organizovani kriminal i trgovinu kokainom u predmetu ”Transporter”.

Ostojić je uhapšen u Pragu u Češkoj, gdje je godinama živio i radio, a nedavno je izručen u BiH.

”Sud BiH je nakon održanog ročišta donio rješenje kojim je Gojku Ostojiću određen pritvor. Po ovom rješenju pritvor može trajati do 11. avgusta ili do drugačije odluke suda. Pritvor je određen zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo organizovani kriminal u vezi sa neovlašćenim prometom droge”, saopštio je Sud BiH.

ATV otkriva: Beba misteriozno nestala nakon porođaja u Foči!

ATV otkriva: Beba misteriozno nestala nakon porođaja u Foči!

Iako se predmet protiv Ostojića vodi u okviru istrage protiv Jovana Jošila i drugih, ATV saznaje da je Ostojić pod radar istražioca došao još u vrijeme kada se radila istraga u predmetu ”Transporter”. Međutim, Ostojić je tada bio nedostupan istražiocima, pa je za njim raspisana međunarodna potjernica.

Izvor blizak Tužilaštvu BiH otkriva da je Ostojić blisko sarađivao sa Bojanom Cvijetićem, prvooptuženim u predmetu ”Transporteru”, od koga je kako se sumnja u više navrata nabavljao kokain.


Pratite nas i putem Vibera

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Putuj, probaj, zavoli (R)

    '‘Putuj, probaj, zavoli (R)

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.