Извршен увиђај

Хорор у Игалу: Радник погребног предузећа скелет пронађен у стану бацио на депонију

  • Извор: Агенције
  • 15.02.2024. 07:15

Црногорска полиција пронашла је два људска скелета у стану у Игалу, од којих је за један утврђено да припада особи М.А., коју је полиција Србије пријавила као несталу.

Један од скелета био је у фази мумификације и непрепознатљивог облика, са остацима костију, саопштено је из ПУ Херцег Нови.

На лицу мјеста извршен је увиђај на којем је медицински радник Хитне помоћи констатовао смрт у односу на један скелет, који је након извршеног увиђаја, по налогу вишег државног тужиоца, изузет са лица мјеста, док је мумифициране остатке другог скелета уклонио и премјестио радник погребног предузећа.

Данас Сретење - медвјед одређује хоће ли бити још зиме

Данас Сретење - медвјед одређује хоће ли бити још зиме

Након што су идентификовани посмртни остаци лица које је МУП Србије раније пријавио као нестало, полицијски службеници су предузели даље истражне мјере и радње у односу на друго лице за које је током криминалистичке обраде утврђено да је сродник М.А., наводи се у саопштењу.

Послије анализе цјелокупног догађаја и вршења увиђаја полицијски службеници закључили су да је радник градског комуналног предузећа уклонио мумифицирани скелет за који је касније утврђено да се ради о лицу М.И. и исти дислоцирао на градску депонију.

Полиција је детаљно претражила депонију и пронашла посмртне остатке скелета у истом стању па је скелет по налогу тужиоца у Вишем државном тужилаштву достављен на вршење судско-медицинске обдукције.

Амиџић: Чланови СНСД-а морају да разговарају и слушају народ

Амиџић: Чланови СНСД-а морају да разговарају и слушају народ

Свеукупне активности након извршене обдукције у односу на оба скелета резултирале су утврђивањем да до смрти два лица није дошло насилним путем, наводи се у саопштењу.

Додаје се да службеници Управе полиције утврђују околности под којима је дошло до непрепознавања чињеница приликом вршења увиђаја на лицу мјеста у односу на друго лице, о чему је обавијештен виши државни тужилац у Подгорици који ће се, након спроведеног увиђаја, изјаснити да ли је извршено неко кривично дјело које се гони по службеној дужности.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:30 Револуција 1917

    'Револуција 1917

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм