Osumnjičeni

Faton pobjegao iz zatvora pa objavio video prije ubistva policajca: Završio sam

  • Izvor: ATV
  • 18.07.2024. 17:34

Albanac Faton Hajrizi, koga je njegov brat označio kao ubicu srpskog policajca Nikole Krsmanovića, juče je na TikToku objavio video u kojem govori da više neće ići u zatvor.

U pomalo nejasnom obraćanju, on govori da je završio sa zatvorom i spominje drugu stranu.

"Neću da idem u zatvor i ako idem želim da vam nešto kažem, znam da portali pišu, ali ne zanima me. Ako idem u zatvor bez sporazuma, slušajte me dobro jer znam da me gledate i slušate, ako idem u zatvor neće biti prilike više da me čujete ni vidite. Ili ja ili druga strana će u zatvor, ali ja neću jer ja sam završio sa zatvorom", govori u videu objavljenom na pomenutoj društvenoj mreži.

Faton je pobjegao 6. jula iz zatvora Smrekovnica, a to mu je bilo ukupno deveto bjekstvo iz zatvora, po čemu je rekorder na Kosovu. Motiv najnovijeg bjekstva iz zatvora, kako je objasnio na društvenim mrežama, bilo je zlostavljanje koje je trpio, objavili su kosovski mediji, a prenio je "Kossev".

Dačić se ponovo oglasio: Osumnjičeni za ubistvo policajca je lagao

Dačić se ponovo oglasio: Osumnjičeni za ubistvo policajca je lagao

On je javnosti postao poznat poslije ubistva ruskog vojnika, pripadnika KFOR-a, 2000. godine, a taj zločin je izvršio kad je imao samo 15 godina. Zbog ovog ubistva osuđen je na 27 godina zatvora, ali je po prvi put pobjegao poslije samo tri dana provedena iza rešetaka u Kosovskoj Mitrovici. Kao motiv, Hajrizi je naveo da je ruskog vojnika ubio jer ga je "vidio da vrijeđa neke Albance“.

Srpski policajac Nikola Krsmanović ubijen je juče prilikom redovne kontrole vozila. Najprije je za njegovo ubistvo osumnjičen Albanac Artan Hajrizi, koji je kasnije izjavio da iza svega stoji njegov brat Faton koji mu je navodno ukrao dokumente.

@fatoni1111 #fatonhajrizi #uck #ademjashari ♬ original sound - FATON HAJRIZI

Pratite nas i putem Vibera

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:42 Sport

    Pregled najvažnijih dnevnih sportskih dešavanja i informacija iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 19:49 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:50 Vremenska prognoza

    Pregled vremenskih i biometeoroloških prilika u zemlji i regionu.