Лазаревац

Комшије о мајци дјевојчице (3) која се отровала алкохолом: Нисмо могли да живимо од ње

  • Извор: Курир
  • 13.09.2024. 21:25

Случај тровања алкохолом дјевојчице (3) у Лазаревцу узнемирио је јавност, а сада су се огласиле и комшије. Да подсјетимо, комшија је затекао дјевојчицу без свијести у кући, а родитељи дјетета нису били код куће у тим тренуцима.

"Доселили су се овдје прије неких 5-6 година. Од почетка смо имали проблем са њеном мајком. Нисмо могли да живимо од ње. Увијек је била проблематична и спремна да се свађа. Сви смо ми за њу глупи, једино је она паметна.

Ово двоје малих су ми дошли на врати и рекли: 'Помозите нам, секи је позлило, умире'. Ја нисам знао шта ме снашло ни шта да радим. Изашао сам и видио дијете како лежи онесвијешћено на трамполини. Питао сам дјевојчицу да ли јој се сестра пала, да ли је имала сунчаницу, да су јој давали нешто да једе.

Пао снијег у БиХ

Пао снијег у БиХ

Она је држала неку флашу из које је како каже дјевојчица нешто попила и просула. Рекао сам умивајте је мало водом. Да ствар буде још гора нико од дјеце није имао никакав контакт да ми да кога да зовем. Телефони им угашени, кажу празна батерија. Дјеца сама у кући, нису ми ни рекли да им је мајка у болници.

Нико у селу кола нема да је повезе до болнице, нађем број телефона у кући и позовем оца који је у том тренутку био у Шапцу и возио туру. Одмах је кренуо овамо, али је стигао тек за неких сат и по, два и одвео је у болницу. Није ми јасно ни ко је донио ту флашу, ни како је дијете дошло до ње, та флаша је морала да се подигне негдје да није надохват дјеце. Њена мајка је доводила многе мушкарце у кућу. Никад о дјеци није бринула, ко зна колико дуго су они сами.

Избо родитеље, па се забарикадирао у стану, а онда се бацио са балкона

Избо родитеље, па се забарикадирао у стану, а онда се бацио са балкона

Ја сам је посљедњи пут видио у недјељу. Чуо сам да су јој дјеца из првог брака прије него што су се доселили, неко вријеме била у хранитељској породици. Њен најстарији син из првог брака је више пута бјежао од куће. Сједне сам у аутобус и оде. Налазили су га у Београду, Барајеву, Рипњу.

Доведу га кући, послије неког времена опет побјегне. Центар за социјални рад је давно требало да реагује. Сто пута сам се прекрстио само да дијете остане живо", испричао је забринути комшија.

(Курир)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Ћирилица

    'Кроз узбудљив, динамичан и непредвидив разговор са различитом палетом гостију - од стручњака и реномираних теоретичара, политичара и функционера, умјетника до естрадних личности открива информације које не објављују ни најскандалознији таблоиди.

  • 16:00 Револуције 1917 (Р)

    Револуције 1917 (Р)

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Одметница (12+) (Р)

    Одметница (12+) (Р)

  • 17:50 Емисија: Енерго клуб (Р)

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.