"Desio se nesrećni slučaj"

Djevojčica (3) koja se otrovala alkoholom probudila se iz kome

  • Izvor: Telegraf
  • 14.09.2024. 11:09

Djevojčica (3) kojoj su se ljekari juče borili za život u Tiršovoj i to zbog teškog trovanja alkoholom, sestričina je bivše rijaliti učesnice Bojane Pavlović.

Ovim povodom oglasila se bivša zadrugarka i otkrila kakvo je danas stanje.

- Djevojčica se probudila iz kome, sestra je još uvijek u bolnici u Beogradu, na ispitivanjima zbog transfuzije krvi - rekla je bivša učesnika rijalitija i dodala:

- Moja sestra nikada djecu nije ostavila same, desio se nesrećni slučaj zbog nemilog događaja za koji sam već dala izjavu - poručila je Bojana.

Komšije o majci djevojčice (3) koja se otrovala alkoholom: Nismo mogli da živimo od nje

Komšije o majci djevojčice (3) koja se otrovala alkoholom: Nismo mogli da živimo od nje

Podsjetimo, Bojana Pavlović se juče oglasila ovim povodom, kada je otkrila:

- Dijete je trenutno u komi, bore joj se za život i javljaju nam ako se nešto promijeni. Sestra je u bolnici, a ja sam došla u Brajkovac da pokupim klince iz Centra za socijalni rad i da ne bi bili sami sad sam sa njima u kući - rekla je Bojana juče i dodala:

- Nije mi svejedno, pogotovo kad sam čula da se maloj bore za život i da se nešto tako desilo. Iz Centra za socijalni rad kažu da je moja sestra neodgovorna, kako nije imala odgovornost, ali ona nije trebala da ostane duže od jednog dana u bolnici jer je trebala samo da se operiše i da se vrati kući, jer se prijevremeno porodila. Međutim, okolnosti su bile takve da nije znala da će joj produžiti boravak u bolnici i da će se i njoj boriti za život. Ona sada ne zna šta će biti, treba da ide na ispitivanje i vjerovatno će je privesti čim izađe iz bolnice. Vidjećemo šta će biti - navela je Bojana za Blic.

Pratite nas i putem Vibera

  • 12:10 Gola nauka, dokumentarni program (R)

    '' Gola nauka, dokumentarni program (R)

  • 13:00 Autošop magazin (R)

    Za ljubitelje automobilizma, auto tržišta i najnovijih informacija o vašem ljubimcu.

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 14:00 Ćirilica

    'Kroz uzbudljiv, dinamičan i nepredvidiv razgovor sa različitom paletom gostiju - od stručnjaka i renomiranih teoretičara, političara i funkcionera, umjetnika do estradnih ličnosti otkriva informacije koje ne objavljuju ni najskandalozniji tabloidi.

  • 16:00 Revolucije 1917 (R)

    Revolucije 1917 (R)

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.