Београд

Дјед који је тукао дијете смјештен у Специјалну затворску болницу

  • Извор: Телеграф
  • 16.06.2024. 14:35

По налогу јавног тужиоца Трећег основног јавног тужилаштва у Београду 14. јуна полицијски службеници ПС Нови Београд су донијели рјешење о задржавању окривљеног П. С. (70) због кривичног дјела насилничко понашање.

Окривљеном се ставља на терет да је у холу зграде на Новом Београду рукама и штапом ударио малољетног оштећеног који је задобио лаке тјелесне повреде.

Њега је данас у просторијама тужилаштва прегледао вјештак психијатар који је дао мишљење да је окривљени неурачунљив, те да постоји озбиљна опасност да ће боравком на слободи учинити ново кривично дјело, након чега је Трећи основни суд у Београду на приједлог Трећег основног јавног тужилаштва у Београду донио рјешење којим се према окривљеном одређује притвор и којим се смијешта у Специјалну затворску болницу.

Стравично насиље: Дјед претукао дијете, ударао га и штапом

Стравично насиље: Дјед претукао дијете, ударао га и штапом

На снимку са надзорне камере види се да је старији човјек тинејџера прво шутнуо ногом, а потом песницом ударио у лице, наставио је да га удара као боксер који је ривала сабио у ћошак. Потом га удара штапом. Дечкић на све то није одговарао.

Подигао је руку у висини главе не би ли се мало заштитио.

Наилази други човјек који само пролази даље, док нападач све вријеме нешто прича. Човјек се враћа и објашњава са нападачем. Овај опет удара дечкића штапом, пријетећи му прстом. Човјек у плавом помаже тинејџеру да прође даље у зграду заграђујући га, преноси Телеграф.

Несрећа у Мостару: Аутом ударио у дрво

Несрећа у Мостару: Аутом ударио у дрво


Пратите нас и путем Вибера

Тагови: