Beograd

Djed koji je tukao dijete smješten u Specijalnu zatvorsku bolnicu

  • Izvor: Telegraf
  • 16.06.2024. 14:35

Po nalogu javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu 14. juna policijski službenici PS Novi Beograd su donijeli rješenje o zadržavanju okrivljenog P. S. (70) zbog krivičnog djela nasilničko ponašanje.

Okrivljenom se stavlja na teret da je u holu zgrade na Novom Beogradu rukama i štapom udario maloljetnog oštećenog koji je zadobio lake tjelesne povrede.

Njega je danas u prostorijama tužilaštva pregledao vještak psihijatar koji je dao mišljenje da je okrivljeni neuračunljiv, te da postoji ozbiljna opasnost da će boravkom na slobodi učiniti novo krivično djelo, nakon čega je Treći osnovni sud u Beogradu na prijedlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu donio rješenje kojim se prema okrivljenom određuje pritvor i kojim se smiješta u Specijalnu zatvorsku bolnicu.

Stravično nasilje: Djed pretukao dijete, udarao ga i štapom

Stravično nasilje: Djed pretukao dijete, udarao ga i štapom

Na snimku sa nadzorne kamere vidi se da je stariji čovjek tinejdžera prvo šutnuo nogom, a potom pesnicom udario u lice, nastavio je da ga udara kao bokser koji je rivala sabio u ćošak. Potom ga udara štapom. Dečkić na sve to nije odgovarao.

Podigao je ruku u visini glave ne bi li se malo zaštitio.

Nailazi drugi čovjek koji samo prolazi dalje, dok napadač sve vrijeme nešto priča. Čovjek se vraća i objašnjava sa napadačem. Ovaj opet udara dečkića štapom, prijeteći mu prstom. Čovjek u plavom pomaže tinejdžeru da prođe dalje u zgradu zagrađujući ga, prenosi Telegraf.

Nesreća u Mostaru: Autom udario u drvo

Nesreća u Mostaru: Autom udario u drvo


Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: