Суђење

Дјечак из ''Рибникара'' окривио родитеље за масакр који је починио

  • Извор: Информер
  • 08.10.2024. 14:12

К. К. (14) осумњичен за масакр шокирао је данас на суђењу својим родитељима Миљани и Владимиру Кецмановићу све у судници.

Према незваничним сазнањима Информера дјечак убица је кроз своје свједочење наводно пребацио одговорност на своје родитеље за масовно убиство 3. маја у школи "Владислав Рибникар".

Добро обавијештени извор Информера каже да је К. К. се пред судским већем пожалио да је мајка Миљана од њега стално захтијевала да буде најбољи.

Ријечи дјечака осумњиченог за масакр у

Ријечи дјечака осумњиченог за масакр у "Рибникару" изазвале хаос у судници

- Он је нагласио да се љутила када у нечему није био најбољи и да се драла на њега. Апострофирао је да је управо тај њен модел понашања био окидач да он одлучи да побије своје другаре и радника обезбјеђења - каже извор Информера.

Према његовим ријечима К. К. је буквално шокирао све у судници када је почео да прича о оцу Владимиру.

- Практично је на оца пренио сву одговорност за масакр. Казао је да није имао пиштољ оца, да му оружје није било на дохват руке, не би починио крвави пир - додао је извор Информера.

Дјечак убица данас по први пут излази са клинике

Дјечак убица данас по први пут излази са клинике

Дјечак убица који је 3. маја прошле године у масакру у ОШ "Владислав Рибникар" убио девет ученика и чувара школе данас је први пут изашао пред породице убијене дјеце.

Сљедеће рочиште заказано је за 17. октобар у згради Специјалног суда у Устаничкој улици у Београду.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Бизнис клуб

    ''‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.