Код Врњачке Бање

Директор школе о аутобусу који се запалио: Открио све детаље несреће

  • Извор: Телеграф
  • 05.06.2024. 19:09

Аутобус, који је превозио ученике ОШ Момчило Живојиновић из Младеновца, данас се запалио на око 12 километара прије Врњачке Бање. У питању је возило компаније "Лека превоз", а како је потврђено из МУП-а, нико од путника није повријеђен.

Овлашћено лице компаније потврдило је да је дошло до несреће, а сада се за Телеграф.рс огласио и директор школе, Миљан Нововић.

Он је објаснио како је дошао до несреће.

Умало трагедија: Аутобус превозио ђаке, било 76 путника

Умало трагедија: Аутобус превозио ђаке, било 76 путника

- Сви смо били у аутобусу када смо видјели дим. Возач и ја смо изашли из аутобуса и видјели да је ФТП филтер почео да дими. Да би се спријечило даље ширење узели смо противпожарни апарат, међутим то је била грешка. Да је возач само угасио аутобус, ништа се не би десило. Дјеца су након тога безбједно изашла и стајала са стране док по нас није дошао други аутобус. Отишли смо у Врњачку Бању и обишли је, а сада смо на путу за Младеновац - истакао је директор за Телеграф.рс, па је коментарисао изјаву да ће се провјерити да ли су се дјеца играла упаљачем и тако запалила аутобус:

Огласио се превозник: Ево шта би могао бити узрок пожара у аутобусу

Огласио се превозник: Ево шта би могао бити узрок пожара у аутобусу

- То није тачно. Наравно да се нису играла упаљачима. Та дјеца су шести разред и јако су послушна - наводи директор.

Подсјетимо, до несреће је дошло данас када су се ученици ОШ Момчило Живојиновић враћали са екскурзије на Копаонику. На срећу нико није повријеђен, а полиција и ватрогасци реаговали су брзо. Дјеца су се након пожара наставила своју екскурзију, а сада су се упутила назад у Младеновац.

Језиве сцене: Запалио се аутобус који је превозио дјецу!

Језиве сцене: Запалио се аутобус који је превозио дјецу!





Пратите нас и путем Вибера

Тагови: