Београд

Београђанин осумњичен за терористичко удруживање бранио се ћутањем на саслушању

  • Извор: СРНА
  • 02.07.2024. 07:02

Осумњичени за терористичко удруживање у вези са нападом на жандарма испред израелске Амбасаде у Београду бранио се ћутањем на саслушању у Тужилаштву за организовани криминал.

Из тужилаштва наводе да су саслушали И.Д. због постојања основане сумње да је извршио кривично дјело терористичко удруживање, које се доводи у везу са нападом Милоша (Салахудина) Жујовића самострелом на припадника Жандармерије Милоша Јевремовића испред израелске Амбасаде.

Тужилац је предложио судији за претходни поступак Посебног одјељења за организовани криминал Вишег суда у Београду да одреди притвор И.Д, наведено је у саопштењу.

Ухапшена особа повезена са нападачем из Београда

Ухапшена особа повезена са нападачем из Београда

И.Д. је ухапшен у суботу због сумње да је био у контакту са Милошем Жујовићем, који је напао жандарма Милоша Јевремовића испред Амбасаде Израела и погодио га стријелом у врат. Јевремовић је у самоодбрани пуцао на Жујовића, који је преминуо од задобијених повреда.

Како је раније рекао министар унутрашњих послова Србије Ивица Дачић, због сумње на терористичко удруживање ухапшен је Игор Деспотовић из Београда.

Пратите нас и путем Вибера

  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

  • 09:00 Серија: Истине и лажи (12+) (Р)

    ''''''''''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.