На подручју Младеновца

Бацио 12 килограма дроге у шуму, па "пао" јер се ауто и даље осјећао на канабис

  • Извор: Телеграф
  • 26.08.2024. 16:46

Више јавно тужилаштво у Београду подигло је оптужницу против Илира С. из Прешева (38) због сумње да је на подручју Младеновца 28. маја неовлаштено ради даље продаје преносио више од 12 килограма опојне дроге канабис.

Оптужницом, која је предата Вишем суду у Београду на одлуку о потврђивању, окривљеном се на терет ставља кривично дјело неовлаштена производња и стављање у промет опојних дрога.

Тужилаштво је предложило суду да Илиру С. продужи притвор да не би поновио кривично дјело у кратком временском периоду.

Такође, суду је предложено да му изрекне мјеру безбједности одузимање предмета и то 12.012,72 грама опојне дроге канабис и путничко возило марке "шкода октавија", као и да му одузме имовинску корист стечену извршењем кривичног дјела и то новац у износу од 1.600 евра и 300 швајцарских франака.

Владимир Станимировић пуштен на слободу

Владимир Станимировић пуштен на слободу

Постоје основи сумње да је Илир С. 28. маја преносио опојну дрогу канабис управљајући возилом марке "шкода октавија", и то 12 пвц пакета обмотаних самољепљивом фолијом који су се налазили у пластичној торби, упакованој у црни џак.

Возило су око 11.00 часова полицијски службеници Управе саобраћајне полиције уочили када се са макадамског пута великом брзином укључило на главни пут који води у смјеру из правца Младеновца ка наплатној рампи Мали Пожаревац, гдје је возило сустигнуто и заустављено уз употребу свјетлосне и звучне сигнализације.

Након тога су полицијски службеници Интервентне јединице 92 прегледали возило и у истом осјетили јак мирис опојне дроге канабис.

Идентификовани и пронађени нападачи на дјечака у Баћевићима

Идентификовани и пронађени нападачи на дјечака у Баћевићима

Полицијски службеници ПС Звездара су потом извршили претрагу терена око макадамског пута у дужини од око неколико стотина метара, гдје су пронашли признанице ЈП "Путеви Србија" са наплатних рампи које је претходно окривљени прошао.

Илир С. је након тога полицијским службеницима указао да је опојну дрогу која се налазила у гепеку возила одбацио на око километар од мјеста гдје је заустављен, у дијелу шуме која се налази уз макадамски пут и одвео их до тог мјеста.

Полицијски службеници су пронашли опојну дрогу, као и новац у износу од 1.600 евра и 300 швајцарских франака у возилу окривљеног и све одузели уз потврду о привремено одузетим предметима, преноси "Телеграф".


Пратите нас и путем Вибера

  • 20:30 Емисија: На ивици терена

    У првом издању специјалних емисија #наивицитерена посвећених спектакуларном ХЕКТОР ФАЈТ НАЈТ 5, који ће 6. септембра у дворани Борик окупити четворицу кикбоксера у категорији до 86 килограма, упознајте првог борца, Срђана Шућура!

  • 21:00 Филм (12+)

    Филм (12+)

  • 22:30 Серија: Мућке (12+)

    Серија: Мућке (12+)

  • 23:05 Црна Свадба (16+)

    Црна Свадба (16+)