Трговина дрогом

Акција ”Нишан 2”: Пред тужиоцем признао дјело, пуштен на слободу

Бранко Јеличић (40), који је ухапшен у акцији ”Нишан 2” због сумње да се бавио трговином дроге, пуштен је да се брани са слободе након што је пред тужиоцем признао извршење кривичног дјела.

”Осумњичени је испитан од стране поступајућег тужиоца Окружног јавног тужилаштва Бања Лука, те је  у присуству свог браниоца признао извршење кривичних дјела. С обзиром на то да нису испуњени законски разлози за одређивањем мјере притвора, након испитивања осумњичен је пуштен и у наставку поступка браниће се са слободе”, саопштило је ОЈТ Бањалука.

Акција ”Нишан 2”: Ухапшене три особе, заплијењено 1,5 килограма марихуане

Акција ”Нишан 2”: Ухапшене три особе, заплијењено 1,5 килограма марихуане

У тужилаштву наводе да се њему на терет ставља да је починио кривична дјела неовлаштена производња и промет дрогом и спречавање службеног лица у вршењу службене радње.

”Постоје основи сумње да је осумњичени током 2023. године до 3. августа ове године неовлаштено ради продаје куповао, држао и продавао марихуану корисницима на подручју града Бањалука”, наводе у тужилаштву.

Подсјетимо у акцији су ухапшени још и Харис Хорић (24) и Жељко Глигић (43), те је пронађено и заплијењено 1,5 килограма марихуане.


Пратите нас и путем Вибера

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Серија: Црна Гуја (12+) (Р)

    ''Серија: Црна Гуја (12+) (Р)

  • 12:45 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    'Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.