Trgovina drogom

Akcija ”Nišan 2”: Pred tužiocem priznao djelo, pušten na slobodu

Branko Jeličić (40), koji je uhapšen u akciji ”Nišan 2” zbog sumnje da se bavio trgovinom droge, pušten je da se brani sa slobode nakon što je pred tužiocem priznao izvršenje krivičnog djela.

”Osumnjičeni je ispitan od strane postupajućeg tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, te je  u prisustvu svog branioca priznao izvršenje krivičnih djela. S obzirom na to da nisu ispunjeni zakonski razlozi za određivanjem mjere pritvora, nakon ispitivanja osumnjičen je pušten i u nastavku postupka braniće se sa slobode”, saopštilo je OJT Banjaluka.

Akcija ”Nišan 2”: Uhapšene tri osobe, zaplijenjeno 1,5 kilograma marihuane

Akcija ”Nišan 2”: Uhapšene tri osobe, zaplijenjeno 1,5 kilograma marihuane

U tužilaštvu navode da se njemu na teret stavlja da je počinio krivična djela neovlaštena proizvodnja i promet drogom i sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje.

”Postoje osnovi sumnje da je osumnjičeni tokom 2023. godine do 3. avgusta ove godine neovlašteno radi prodaje kupovao, držao i prodavao marihuanu korisnicima na području grada Banjaluka”, navode u tužilaštvu.

Podsjetimo u akciji su uhapšeni još i Haris Horić (24) i Željko Gligić (43), te je pronađeno i zaplijenjeno 1,5 kilograma marihuane.


Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 12:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 12:15 Serija: Crna Guja (12+) (R)

    ''Serija: Crna Guja (12+) (R)

  • 12:45 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 13:00 Serija: Istine i laži (12+)

    'Priča prati dvije porodice, Božić i Isidorović, čiji životi i sudbine se prepliću, a cijelu priču nadopunje paleta ineresantnih likova; svi prolaze kroz situacije u kojima se suočavaju sa ljubavlju, onom uzvraćenom i neuzvraćenom, sa izdajom, lažima, intrigama i tajnama.

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 14:00 Keto Kuhinjica

    ''Keto Kuhinjica