Трговина дрогом

Акција ”Нишан 2”: Ухапшене три особе, заплијењено 1,5 килограма марихуане

Бранко Јеличић (40), Харис Хорић (24) и Жељко Глигић (43) ухапшени су у оквиру акције ”Нишан 2” у којој је пронађено и одузето 1,5 килограма марихуане, сазнаје АТВ.

Акцију је спровела ПУ Бањалука у којој наводе да је ухапшена тројка осумњичена за неовлаштену производњу и промет дрогом, док се Јеличић терети и за спречавање службеног лица у вршењу службене радње.

”Акција ”Нишан 2” усмјерена је на спречавање и откривање кривичних дјела из области злоупотребе опојних дрога, а у оквиру ње ухапшени су Х.Х. и Ж.Г., те Б.Ј. сви из Бањалуке. По наредби суда извршен је претрес на три локације и том приликом је пронађено и одузето око 1,5 килограма марихуане, више дигиталних вага, као и други предмети који се могу довести у везу са извршењем наведеног кривичног дјела”, саопштено је из ПУ Бањалука.

Додају да је Б.Ј. приликом хапшења пружао активан отпор полицијским службеницима, те је покушавао да спријечи полицајце у њиховом послу.

У току акција бањалучке полиције: Ухапшене три особе, заплијењена дрога

У току акција бањалучке полиције: Ухапшене три особе, заплијењена дрога

”Након криминалистичке Б.Ј. је синоћ спроведен у надлежност Окружног јавног тужилаштва у Бањалуци, док ће против Х.Х. и. Ж.Г. извјештај о почињеним кривичним дјелима бити достављен у редовној процедури”, наводе у полицији.

Према незваничним информацијама осумњичена тројка раније се није доводила у везу са трговином наркотицима.

Пратите нас и путем Вибера

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Црна Гуја (12+) (Р)

    ''''Црна Гуја (12+) (Р)

  • 13:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Филм: 16 блокова (12+) (Р)

    '' Филм: 16 блокова (12+) (Р)