"Лидерси"

Теслићки навијачи у хуманитарној мисији

  • Извор: АТВ
  • 31.07.2024. 19:53

Жељани, Анђели и Милици мајка је умрла прије двије године. Од тада им је отац Драган све у животу. А ни њега здравље не служи најбоље. Прича породице Малић, из засеока Клупе, дотакла је срца теслићких навијача. Закуцали су на њихова врата и понудили помоћ.

 „Кад се не надаш и не очекујеш па одједном кад дођу, буде ти драго. Значи да ниси сам и да има неко ко мисли на тебе. Хвала свима. Сналазимо се како умијемо и знамо, супруга је преминула прије двије године“, каже нам Драган Малић.

Од тада се све промијенило. Дјевојчице су одрасле преко ноћи. 

„Стављам веш прљави да се пере, стављам суђе у машину, усисавам кућу, рибам кућу“, каже Жељана Малић, кћерка.

Све то подстакло је „Лидерсе“ да ове године традиционални хуманитарни турнир играју за Малиће. Рачунају на подршку својих суграђана. 

„Наша је обавеза да им ту помоћ пружимо. Понајвише због ове дивне дјеце која заслужују нормалан живот. Сам турнир ће се одржати 18. августа у недјељу и он ће бити финале ове акције. А до тада ће бити омогућене уплате на рачун господина Малића. Због тога Теслићани дођите сви и покажите своје велико срце“, рекао је Александар Босиљчић, навијачка група "Лидерс" Теслић. 

А Теслићани су увијек имали срце пуно љубави и топлине за све. Због тога навијачи не сумњају да ће и ову акцију успјешно реализовати и Малићима олакшати живот.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 21:20 Новине (12+)

    ''Новине (12+)

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Црна Гуја (12+)

    ''Серија: Црна Гуја (12+)

  • 23:05 Серија: 1994 (16+)

    ''Серија: 1994 (16+)

  • 23:50 Ноћни програм

    Ноћни програм