"Lidersi"

Teslićki navijači u humanitarnoj misiji

  • Izvor: ATV
  • 31.07.2024. 19:53

Željani, Anđeli i Milici majka je umrla prije dvije godine. Od tada im je otac Dragan sve u životu. A ni njega zdravlje ne služi najbolje. Priča porodice Malić, iz zaseoka Klupe, dotakla je srca teslićkih navijača. Zakucali su na njihova vrata i ponudili pomoć.

 „Kad se ne nadaš i ne očekuješ pa odjednom kad dođu, bude ti drago. Znači da nisi sam i da ima neko ko misli na tebe. Hvala svima. Snalazimo se kako umijemo i znamo, supruga je preminula prije dvije godine“, kaže nam Dragan Malić.

Od tada se sve promijenilo. Djevojčice su odrasle preko noći. 

„Stavljam veš prljavi da se pere, stavljam suđe u mašinu, usisavam kuću, ribam kuću“, kaže Željana Malić, kćerka.

Sve to podstaklo je „Liderse“ da ove godine tradicionalni humanitarni turnir igraju za Maliće. Računaju na podršku svojih sugrađana. 

„Naša je obaveza da im tu pomoć pružimo. Ponajviše zbog ove divne djece koja zaslužuju normalan život. Sam turnir će se održati 18. avgusta u nedjelju i on će biti finale ove akcije. A do tada će biti omogućene uplate na račun gospodina Malića. Zbog toga Teslićani dođite svi i pokažite svoje veliko srce“, rekao je Aleksandar Bosiljčić, navijačka grupa "Liders" Teslić. 

A Teslićani su uvijek imali srce puno ljubavi i topline za sve. Zbog toga navijači ne sumnjaju da će i ovu akciju uspješno realizovati i Malićima olakšati život.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: