Начелник Теслића и лидер СДС-а

Шта пише у оптужници против Милана Миличевића?

  • Извор: АТВ
  • 24.08.2024. 19:12

Начелник Теслића и лидер СДС-а од инвеститора је тражио пословни простор, стан или новац како би се ријешило привођење намјене земљишта, гдје је изграђен стамбено-пословни објекат. То пише у оптужници против Милана Миличевића.

Пише и да је, након што му је инвеститор понудио стан од 40 квадрата покретом прстима показао као да броји новац. На папир је, како стоји у оптужници, написао цифру од 100 хиљада марака, а затим је рекао да је пословни простор број 1, стан број два а новац 3. Навече је инвеститору Алену Сеферовићу послао поруку у којој је писао број 3. Миличевић је за све окривио Теслићки СНСД и Радислава Ђурића. Добио је одговор.

"Константно он покушава нас увући у своје проблеме. То су његови лични проблеми, ако је крив нека одговара, ако није крив биће ослобођен. А за лажи које је изнио о мени ја сам поднио тужбу за клевету", рекао је Радислав Ђурић, предсједник Општинског одбора СНСД Теслић.

Разговор Сеферовића и Миличевића сниман је аудио и видео техником по наредби Окружног суда у Бањалуци. Миличевић је све негирао, и бавио се туђим оптужницама. Тако и оном за наводне изборне малверзације против Алена Сеферовића који је ослобођен оптужби. Али та вијест изгледа још није стигла да начелника Теслића. 

"Гдје учествовао у замјени врећа оних легалних са нелегалним са оним намјештеним. И тај судски процес против којег има подигнуту оптужницу и даље стоји у некој ладици и никада се није завршио ево већ пет година. Aли зато тај исти високоморални човјек подиже кривичну пријаву против мене ради политичког обрачуна на налог оних из СНСД", рекао је Милан Миличевић, начелник Теслића.

"Колико је поштен сви ће имати прилику да виде на суђењу и сви ће видјети како ме Милан Миличевић рекетирао заједно са својим начелником урбанизма. Што се тиче његов оптужбе да сам ја одговоран за крађу на референдуму, добро зна да ме он лично пријавио и да сам правоснажно ослобођен оптужбе", рекао је Ален Сеферовић, инвеститор из Теслића.

Уз Миличевића оптужен је и његов сарадник, начелник Одјељења за просторно уређење Никола Стокић. Миличевић је оптужен за трговину утицајем, а Стокић за злоупотребу службеног положаја. Миличевићу је засметало и то што је АТВ прва објавила да је крајем јула саслушан у Републичком јавном тужилаштву. Засметало је писање АТВ и другим СДС-овцима. Међу њима су и Александра Пандуревић и Маринко Божовић. Сталним писањем и спекулисањем о нашој медијској кући јасно је зашто се АТВ два пута нашла на удару америчких санкција.  

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:15 Серија: Ко те шиша (12+)

    Серија: Ко те шиша (12+)

  • 21:45 Серија: Преко Атлантика (12+)

    ''Серија: Преко Атлантика (12+)

  • 22:45 Филм

    ''''Филм

  • 00:55 Ноћни програм

    Ноћни програм