Година великих пројеката

Представљени инфраструктурни пројекти у Зворнику

  • Извор: АТВ
  • 28.03.2024. 19:49

Пред Зворником је година великих инфраструктурних пројеката који су чекали да се стекну услови за њихово спровођење. Путеви, водоводна мрежа, паркинг, нови школски објекат неки су од пројеката који су представљени кроз тачку дневног реда везану за рад градоначелника.

"Bодовод Пилица – Локањ за 500 домаћинстава, Водовод Запад, који обухвата девет мјесних заједница, односно 1500 домаћинстава, изградња средње умјетничке школе, локални пут Зворник – Шћемлија – Глумина, завршетак документације за брзу цесту Бијељина – Соколац, а биће и значајних улагања у мјесне заједнице, прије свега у путну инфраструктуру, модернизацију расвјете и слично“, истакао је Бојан Ивановић, градоначелник Зворника.

Одборници опозиције једини су који нису подржали ову тачку, ипак сложни су да се Зворник треба градити. 

„To je скуп лијепих жеља да се разумијемо, ми немамо ништа против ако некоме радите воду, ако некоме радите питања од животног значаја, остаје да се види реализација“, рекао је Бојан Лукић, одборник СДС.

На сједници Скупштине града разматрана је 21 тачка дневног реда. Одборници су усвојили Приједлог Одлуке о уступању индивидуалног стамбеног објекта на привремено кориштење и управљање зворничком Ловачком удружењу „Вукови са Дрине“, информације о стању безбједности саобраћаја, о стању у спорту и о стању криминалитета, јавног реда и мира и безбједности саобраћаја на подручју града Зворник за прошлу годину. Присутни су гласали и за усвајање Акционог плана за спровођење Стратегије интегрисаног развоја града Зворник за период 2025-2027 година.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 21:00 Серија: Авионџије (12+)

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 21:45 Серија: Вода у праху (12+)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 22:45 Филм: Хазард (16+)

    '' Филм: Хазард (16+)

  • 00:45 Ноћни програм

    Ноћни програм