Godina velikih projekata

Predstavljeni infrastrukturni projekti u Zvorniku

  • Izvor: ATV
  • 28.03.2024. 19:49

Pred Zvornikom je godina velikih infrastrukturnih projekata koji su čekali da se steknu uslovi za njihovo sprovođenje. Putevi, vodovodna mreža, parking, novi školski objekat neki su od projekata koji su predstavljeni kroz tačku dnevnog reda vezanu za rad gradonačelnika.

"Bodovod Pilica – Lokanj za 500 domaćinstava, Vodovod Zapad, koji obuhvata devet mjesnih zajednica, odnosno 1500 domaćinstava, izgradnja srednje umjetničke škole, lokalni put Zvornik – Šćemlija – Glumina, završetak dokumentacije za brzu cestu Bijeljina – Sokolac, a biće i značajnih ulaganja u mjesne zajednice, prije svega u putnu infrastrukturu, modernizaciju rasvjete i slično“, istakao je Bojan Ivanović, gradonačelnik Zvornika.

Odbornici opozicije jedini su koji nisu podržali ovu tačku, ipak složni su da se Zvornik treba graditi. 

„To je skup lijepih želja da se razumijemo, mi nemamo ništa protiv ako nekome radite vodu, ako nekome radite pitanja od životnog značaja, ostaje da se vidi realizacija“, rekao je Bojan Lukić, odbornik SDS.

Na sjednici Skupštine grada razmatrana je 21 tačka dnevnog reda. Odbornici su usvojili Prijedlog Odluke o ustupanju individualnog stambenog objekta na privremeno korištenje i upravljanje zvorničkom Lovačkom udruženju „Vukovi sa Drine“, informacije o stanju bezbjednosti saobraćaja, o stanju u sportu i o stanju kriminaliteta, javnog reda i mira i bezbjednosti saobraćaja na području grada Zvornik za prošlu godinu. Prisutni su glasali i za usvajanje Akcionog plana za sprovođenje Strategije integrisanog razvoja grada Zvornik za period 2025-2027 godina.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 20:10 Еmisija: Priča se (R)

    '''Politička, debatna, emisija ‘Priča se…’ donosi širok izbor aktuelnih tema, suprotstavljenih stavova, različitih uglova, činjenica i replika.

  • 21:20 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ''''''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 22:05 Serija: Ko te šiša (12+)

    ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 22:35 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:50 Serija: Еl Čapo (16+)

    ''''Televizijska serija o jednom od najpoznatijih narko bosova - Joakinu "Еl Čapu" Guzmanu.

  • 23:30 Noćni program

    Noćni program