Посланик СНСД-а

Петровић поручио Босићу: Издаја сопственог народа не може се опрати

  • Извор: СРНА
  • 19.07.2024. 17:18

Посланик СНСД-а у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ Обрен Петровић изјавио је Срни да је Младен Босић показао како мисли добро српском народу кад је остао суздржан онда када су Бошњаци жељели да пошаљу поруку да су Срби геноцидаши.

“Ћутао је у многим преломним и веома битним тренуцима када су долазили у питање српски национални интереси. Тада је био против свега што је српско, јер је обични интересџија и ситни шићарџија, који зна да говори само по налогу”, истакао је Петровић.

Сада, сва његова халабука и оптужбе које наводи, а тичу се куповине зграде за УИО у Бањалуци, рекао је Петровић, само су његови немушути покушаји да скрене причу са своје срамне издаје и суздржаности када су Бошњаци били најгрлатији да смјеном министра безбједности у Савјету министара Ненада Нешића наводно потврде да Срби јесу геноцидан народ.

“Сада је смијешна, а истовремено и жалосна његова наводна брига за Србе и Републику Српску и измишљање некакавог криминала, а само са жељом да прикрије своје ћутање онда када је требао бити најгласнији”, закључио је Петровић.

Он је додао да сада неки његови медијски иступи и трзаји не значе ништа, јер његову срамоту више ништа и нико не може опрати.

“Издаја властитог народа не пере се умивањем, ни окретањем главе на другу страну, то је веома, веома тешко бреме које се носи до краја”, поручио је Петровић.

Пратите нас и путем Вибера

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.

  • 19:49 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:50 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.