Poslanik SNSD-a

Petrović poručio Bosiću: Izdaja sopstvenog naroda ne može se oprati

  • Izvor: SRNA
  • 19.07.2024. 17:18

Poslanik SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Obren Petrović izjavio je Srni da je Mladen Bosić pokazao kako misli dobro srpskom narodu kad je ostao suzdržan onda kada su Bošnjaci željeli da pošalju poruku da su Srbi genocidaši.

“Ćutao je u mnogim prelomnim i veoma bitnim trenucima kada su dolazili u pitanje srpski nacionalni interesi. Tada je bio protiv svega što je srpsko, jer je obični interesdžija i sitni šićardžija, koji zna da govori samo po nalogu”, istakao je Petrović.

Sada, sva njegova halabuka i optužbe koje navodi, a tiču se kupovine zgrade za UIO u Banjaluci, rekao je Petrović, samo su njegovi nemušuti pokušaji da skrene priču sa svoje sramne izdaje i suzdržanosti kada su Bošnjaci bili najgrlatiji da smjenom ministra bezbjednosti u Savjetu ministara Nenada Nešića navodno potvrde da Srbi jesu genocidan narod.

“Sada je smiješna, a istovremeno i žalosna njegova navodna briga za Srbe i Republiku Srpsku i izmišljanje nekakavog kriminala, a samo sa željom da prikrije svoje ćutanje onda kada je trebao biti najglasniji”, zaključio je Petrović.

On je dodao da sada neki njegovi medijski istupi i trzaji ne znače ništa, jer njegovu sramotu više ništa i niko ne može oprati.

“Izdaja vlastitog naroda ne pere se umivanjem, ni okretanjem glave na drugu stranu, to je veoma, veoma teško breme koje se nosi do kraja”, poručio je Petrović.

Pratite nas i putem Vibera