Бугојно

Отказан концерт Мирослава Шкоре у БиХ

  • Извор: Агенције
  • 05.09.2024. 09:14

Концерт Мирослава Шкоре, хрватског пјевача, који је био заказан за 9. септембар у Бугојну, отказан је због, како су навели организатори, безбједносних разлога.

Концерт је планиран испред кафе-бара "Нуклеус", а о свему се огласила компанија СВИС (SWISS) ГАСТРО која наводи да је са гостима и суграђанима имала циљ да оконча овогодишњу успјешну љетну сезону уз концерт Мирослава Шкоре .

"Као угоститељи који своје приходе највећим дијелом остварују управо захваљујући нашим вјерним гостима и суграђанима – жељели смо најављеним концертом исказати своју захвалност свима вама. Бесплатним концертом Шкоре жељели смо указати и на то да наш дугогодишњи пословни успјех чини наша пословна филозофија – да увијек нешто треба вратити заједници, а не само узимати. С искреним жаљењем вас обавјештавамо да смо приморани отказати заказани концерт Мирослава Шкоре на отвореном - из безбједносних разлога", навели су из компаније.

Истичу да су бројна дешавања и покушаји да се овај наступ увуче у прљаве предизборне кампање довели до тога да као одговорни послодавци и организатори догађаја, морају донијети ову одлуку.

"Иако смо свјесни чињенице да ни на који начин овим концертом не учествујемо у поменутој кампањи.Очигледно је да су одговорни појединци сматрали неопходним да наш дугогодишњи рад – у вези с организацијом разних наступа музичких умјетника у нашем граду – повежу с једним од кандидата те угрозе безбједност свих потенцијалних посјетилаца на концерту. Ми вам чврсто обећавамо да ћемо у што краћем року организовати Шкорин наступ у затвореном простору, гдје ћемо бити у могућности адекватно одговорити на све сигурносне изазове у најбољем интересу и извођача и гостију.Овом приликом желимо заузети јасан став, а такође молимо и све политичке актере да нашу компанију и наш рад не увлаче у било каква политичка дешавања. Свим кандидатима на овогодишњим Локалним изборима желимо сву срећу. Наравно, за нашу бољу будућност, желимо да побиједе они који ће својим знањем допринијети добробити и позитивном развоју нашег града", навели су организатори, преноси Централна.ба.

Пратите нас и путем Вибера