Bugojno

Otkazan koncert Miroslava Škore u BiH

  • Izvor: Agencije
  • 05.09.2024. 09:14

Koncert Miroslava Škore, hrvatskog pjevača, koji je bio zakazan za 9. septembar u Bugojnu, otkazan je zbog, kako su naveli organizatori, bezbjednosnih razloga.

Koncert je planiran ispred kafe-bara "Nukleus", a o svemu se oglasila kompanija SVIS (SWISS) GASTRO koja navodi da je sa gostima i sugrađanima imala cilj da okonča ovogodišnju uspješnu ljetnu sezonu uz koncert Miroslava Škore .

"Kao ugostitelji koji svoje prihode najvećim dijelom ostvaruju upravo zahvaljujući našim vjernim gostima i sugrađanima – željeli smo najavljenim koncertom iskazati svoju zahvalnost svima vama. Besplatnim koncertom Škore željeli smo ukazati i na to da naš dugogodišnji poslovni uspjeh čini naša poslovna filozofija – da uvijek nešto treba vratiti zajednici, a ne samo uzimati. S iskrenim žaljenjem vas obavještavamo da smo primorani otkazati zakazani koncert Miroslava Škore na otvorenom - iz bezbjednosnih razloga", naveli su iz kompanije.

Ističu da su brojna dešavanja i pokušaji da se ovaj nastup uvuče u prljave predizborne kampanje doveli do toga da kao odgovorni poslodavci i organizatori događaja, moraju donijeti ovu odluku.

"Iako smo svjesni činjenice da ni na koji način ovim koncertom ne učestvujemo u pomenutoj kampanji.Očigledno je da su odgovorni pojedinci smatrali neophodnim da naš dugogodišnji rad – u vezi s organizacijom raznih nastupa muzičkih umjetnika u našem gradu – povežu s jednim od kandidata te ugroze bezbjednost svih potencijalnih posjetilaca na koncertu. Mi vam čvrsto obećavamo da ćemo u što kraćem roku organizovati Škorin nastup u zatvorenom prostoru, gdje ćemo biti u mogućnosti adekvatno odgovoriti na sve sigurnosne izazove u najboljem interesu i izvođača i gostiju.Ovom prilikom želimo zauzeti jasan stav, a takođe molimo i sve političke aktere da našu kompaniju i naš rad ne uvlače u bilo kakva politička dešavanja. Svim kandidatima na ovogodišnjim Lokalnim izborima želimo svu sreću. Naravno, za našu bolju budućnost, želimo da pobijede oni koji će svojim znanjem doprinijeti dobrobiti i pozitivnom razvoju našeg grada", naveli su organizatori, prenosi Centralna.ba.

Pratite nas i putem Vibera