Сједница ОО

НПС: Подржаћемо Борислава Ракића за начелника Модриче

  • Извор: АТВ
  • 30.06.2024. 20:27

Општински Одбор Народне партије Српске Модрича вечерас одржава сједницу општинске организације на којој ће донијети важне одлуке, а једна од најважнијих јесте да ће усвојити кандидатске листе за одборнике у СО Модрича те ће донијети одлуку о подршци кандидату за начелника општине.

НПС Модрича ће подржати заједничког кандидата Борислава Ракића, којег је предложио СНСД

„Имајући у обзир ситуацију на подручју наше општине, у којој у протекле четири године актуелна власт на челу са СДС-ом није испунила очекивања грађана Модриче. Да ова власт из било којих разлога не би наставила своје дјеловање, ми смо одлучили да будемо јединствени, да понудимо сарадњу и да подржимо заједничког кандидата за начелника“, изјавио је Синиша Никић, предсједник ОО НПС Модрича прије почетка сједнице.

НПС је, према његовим ријечима, најјача опозициона партија у Скупштини општине Модрича са пет одборничких мандата. Како каже, њихови симпатизери су захтијевали да предложе кандидата за начелника.

„Имајући у виду пријеко потребно јединство које је важно за општину Модрича и за развој наше општине, ми смо одлучили да будемо јединствени и да заједнички промијенимо ову власт. Никада нисмо трчали за позиције“, рекао је Никић новинарима.

НПС ће предложити замјеника начелника, а сходно снази странке након избора, равноправно ће учествовати у законодавној и извршној власти.

„Имамо кадрове. Сматрам да овог тренутка НПС ће имати једну од најбољих одборничких листа  и сигурно да ћемо заједно са коалиционим партнерима бити кључни фактор одлучивања, тиме ћемо спроводити замишљене идеје које су сигурно добре за грађане Модриче“, рекао је Никић.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Револуција 1917 (Р)

    ''Револуција 1917 (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.