Sjednica OO

NPS: Podržaćemo Borislava Rakića za načelnika Modriče

  • Izvor: ATV
  • 30.06.2024. 20:27

Opštinski Odbor Narodne partije Srpske Modriča večeras održava sjednicu opštinske organizacije na kojoj će donijeti važne odluke, a jedna od najvažnijih jeste da će usvojiti kandidatske liste za odbornike u SO Modriča te će donijeti odluku o podršci kandidatu za načelnika opštine.

NPS Modriča će podržati zajedničkog kandidata Borislava Rakića, kojeg je predložio SNSD

„Imajući u obzir situaciju na području naše opštine, u kojoj u protekle četiri godine aktuelna vlast na čelu sa SDS-om nije ispunila očekivanja građana Modriče. Da ova vlast iz bilo kojih razloga ne bi nastavila svoje djelovanje, mi smo odlučili da budemo jedinstveni, da ponudimo saradnju i da podržimo zajedničkog kandidata za načelnika“, izjavio je Siniša Nikić, predsjednik OO NPS Modriča prije početka sjednice.

NPS je, prema njegovim riječima, najjača opoziciona partija u Skupštini opštine Modriča sa pet odborničkih mandata. Kako kaže, njihovi simpatizeri su zahtijevali da predlože kandidata za načelnika.

„Imajući u vidu prijeko potrebno jedinstvo koje je važno za opštinu Modriča i za razvoj naše opštine, mi smo odlučili da budemo jedinstveni i da zajednički promijenimo ovu vlast. Nikada nismo trčali za pozicije“, rekao je Nikić novinarima.

NPS će predložiti zamjenika načelnika, a shodno snazi stranke nakon izbora, ravnopravno će učestvovati u zakonodavnoj i izvršnoj vlasti.

„Imamo kadrove. Smatram da ovog trenutka NPS će imati jednu od najboljih odborničkih lista  i sigurno da ćemo zajedno sa koalicionim partnerima biti ključni faktor odlučivanja, time ćemo sprovoditi zamišljene ideje koje su sigurno dobre za građane Modriče“, rekao je Nikić.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Revolucija 1917 (R)

    ''Revolucija 1917 (R)

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.