Одлука донесена

Недељко Kерић заједнички кандидат СНСД-а и СПС-а за начелника Теслића

  • Извор: АТВ
  • 24.04.2024. 19:32

Недељко Kерић биће заједнички кандидат СНСД-а и СПС-а за начелника Теслића.

Из заједничког организационог одбора СНСД-а и СПС-а у Теслићу је поручено да у овој општини има мјеста за све људе добре воље. 

„Теслић заслужује убрзан инфраструктурни, привредни и друштвени развој. Вођени тиме окупили смо се око заједничке идеје и заједничког кандидата за начелника општине Теслић", поручио је заједнички организациони одбор СНСД-а и СПС-а у Теслићу.

У петак ће бити организована промоција заједничког кандидата за начелника општине Теслић доктора Недељка Керића и будућег замјеника начелника општине Теслић Славена Јелића.

Промоцији ће присуствовати и потпредсједница СНСД-а Жељка Цвијановић.

Иначе, Општински одбор СНСД-а треба да потврди Керића као кандидата на сједници која ће бити одржана у  петак.  

„Наш заједнички кандидат је частан и поштен човјек који је спреман да преузме одговорност за квалитетнију будућност наше дјеце и свих становника Теслића. Човјек који има знање и искуство да кроз квалитетне идеје, заједничку сарадњу локалне заједнице, Владе Републике Српске и заједничких институција БиХ наш Теслић учини бољим мјестом за живот“, поручују из СНСД-а и СПС-а.

Додају да се никада у историји Теслића, око заједничке идеје, није окупило више становника и политичких партија. 

„Наша слога је сигуран пут до заједничке побједе у октобру. Ова побједа је Теслићу неопходна“, закључују у теслићком СНСД-у и СПС-у.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм