Одлука донесена

Недељко Kерић заједнички кандидат СНСД-а и СПС-а за начелника Теслића

 • Извор: АТВ
 • 24.04.2024. 19:32

Недељко Kерић биће заједнички кандидат СНСД-а и СПС-а за начелника Теслића.

Из заједничког организационог одбора СНСД-а и СПС-а у Теслићу је поручено да у овој општини има мјеста за све људе добре воље. 

„Теслић заслужује убрзан инфраструктурни, привредни и друштвени развој. Вођени тиме окупили смо се око заједничке идеје и заједничког кандидата за начелника општине Теслић", поручио је заједнички организациони одбор СНСД-а и СПС-а у Теслићу.

У петак ће бити организована промоција заједничког кандидата за начелника општине Теслић доктора Недељка Керића и будућег замјеника начелника општине Теслић Славена Јелића.

Промоцији ће присуствовати и потпредсједница СНСД-а Жељка Цвијановић.

Иначе, Општински одбор СНСД-а треба да потврди Керића као кандидата на сједници која ће бити одржана у  петак.  

„Наш заједнички кандидат је частан и поштен човјек који је спреман да преузме одговорност за квалитетнију будућност наше дјеце и свих становника Теслића. Човјек који има знање и искуство да кроз квалитетне идеје, заједничку сарадњу локалне заједнице, Владе Републике Српске и заједничких институција БиХ наш Теслић учини бољим мјестом за живот“, поручују из СНСД-а и СПС-а.

Додају да се никада у историји Теслића, око заједничке идеје, није окупило више становника и политичких партија. 

„Наша слога је сигуран пут до заједничке побједе у октобру. Ова побједа је Теслићу неопходна“, закључују у теслићком СНСД-у и СПС-у.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 13:55 Вијести

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

  Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

 • 16:10 Наша Српска (Р)

  ''Сваког понедјељка у 18 часова и 20 минута у емисији 'Наша Српска' погледајте актуелне теме из привреде, туризма, здравља, културе и спорта из свих крајева наше земље.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 17:00 Серија: Насљедници (12+) (Р)

  ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

 • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)