Odluka donesena

Nedeljko Kerić zajednički kandidat SNSD-a i SPS-a za načelnika Teslića

 • Izvor: ATV
 • 24.04.2024. 19:32

Nedeljko Kerić biće zajednički kandidat SNSD-a i SPS-a za načelnika Teslića.

Iz zajedničkog organizacionog odbora SNSD-a i SPS-a u Tesliću je poručeno da u ovoj opštini ima mjesta za sve ljude dobre volje. 

„Teslić zaslužuje ubrzan infrastrukturni, privredni i društveni razvoj. Vođeni time okupili smo se oko zajedničke ideje i zajedničkog kandidata za načelnika opštine Teslić", poručio je zajednički organizacioni odbor SNSD-a i SPS-a u Tesliću.

U petak će biti organizovana promocija zajedničkog kandidata za načelnika opštine Teslić doktora Nedeljka Kerića i budućeg zamjenika načelnika opštine Teslić Slavena Jelića.

Promociji će prisustvovati i potpredsjednica SNSD-a Željka Cvijanović.

Inače, Opštinski odbor SNSD-a treba da potvrdi Kerića kao kandidata na sjednici koja će biti održana u  petak.  

„Naš zajednički kandidat je častan i pošten čovjek koji je spreman da preuzme odgovornost za kvalitetniju budućnost naše djece i svih stanovnika Teslića. Čovjek koji ima znanje i iskustvo da kroz kvalitetne ideje, zajedničku saradnju lokalne zajednice, Vlade Republike Srpske i zajedničkih institucija BiH naš Teslić učini boljim mjestom za život“, poručuju iz SNSD-a i SPS-a.

Dodaju da se nikada u istoriji Teslića, oko zajedničke ideje, nije okupilo više stanovnika i političkih partija. 

„Naša sloga je siguran put do zajedničke pobjede u oktobru. Ova pobjeda je Tesliću neophodna“, zaključuju u teslićkom SNSD-u i SPS-u.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
 • 14:00 Serija: Ko te šiša (R)

  ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

 • 14:40 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

  '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

 • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

  Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 18:20 Еmisija: Biznis klub

  '‘Biznis klub’ novim konceptom približiće vam ekonomiju i pružiti vam relevantne aktuelnosti iz oblasti ekonomije i privrede, ispratiti ekonomska kretanja i trendove na globalnom nivou i istražiti njihov uticaj na rast i razvoj ekonomije u Srpskoj.