Градоначелник Источног Сарајева

Ћосић: Ништа не може оправдати угрожавање цијеле заједнице

  • Извор: СРНА
  • 02.06.2024. 14:16

Градоначелник Источног Сарајева Љубиша Ћосић позвао је надлежне полицијске органе да што прије расвијетле случај који је ноћас узнемирио грађане општине Пале, а у коме су два аутомобила изгорјела.

Ћосић је позвао надлежне да пронађу починиоце и наручиоце уколико се потврди да је ријеч о намјерној паљевини.

- Овакви и слични случајеви напада на туђу имовину су, нажалост, честа појава на Палама и крајње је вријеме да се томе стане у крај. Вјерујем да ће полиција и друге надлежне институције урадити свој посао и да ће починиоци, али и наручиоци, бити пронађени и санкционисани - рекао је Ћосић.

Он је истакао да не постоје разлози који могу оправдати овакво дјеловање, које уноси немир и забринутост међу становништво општине Пале и цијелог града Источно Сарајево.

Наводећи да, нажалост, упркос труду полиције, постоје овакви случајеви на Палама који су остали неразјашњени, Ћосић је поручио да ништа не може оправдати угрожавање цијеле заједнице.

- Материјална штета се може надокнадити, али ако дођемо у ситуацију да губимо животе, да настрада неки случајни пролазник или било шта слично, то је тачка са које нема повратка - упозорио је Ћосић.

Он је напоменуо да је град Источно Сарајево, заједно са шест општина које га чине, једно од најљепших мјеста за живот у Републици Српској и нагласио да ће учинити све што је у његовој моћи да тако и остане.

На Палама су ноћас горјела два аутомобила "шкода", од којих је једно изгорјело у потпуности.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 22:45 Филм

    ''''Филм

  • 00:55 Ноћни програм

    Ноћни програм